27.9 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Κορονοϊός Ισπανία: Σοκάρουν τα νέα στοιχεία – 832 νεκροί σε μια ημέρα

Ειδήσεις Ελλάδα

Κορονοϊός Ισπανία: Δραματική είναι η κατάσταση στην Ισπανία καθώς τα θύματα του κορονοϊού αυξάνονται ραγδαία. Μέσα σε μια μόλις ημέρες πέθαναν 832 άνθρωποι ενώ τα κρούσματα συνολικά έφτασαν στα 72.248

Κορονοϊός Ισπανία: Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας της Ισπανίας, 832 άνθρωποι άφησαν την τελευταία τους πνοή από τον Κορονοϊό τις τελευταίες σε 24 ώρες. Οι θάνατοι μετά από επιπλοκές του ιού, έφτασαν στους 5.690 κάνοντας έτσι την  Ισπανία να είναι η δεύτερη χώρα στον κόσμο όσον αφορά τον αριθμό των θανάτων από την Co-19 μετά την Ιταλία. Όσον αφορά στα κρούσματα, ο συνολικός αριθμός των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί αυξήθηκε στους 72.248 από 64.059 χθες, Παρασκευή.

LOOK: Barcelona’s streets are vastly empty as Spain surpassed 2 weeks of #coronavirus lockdown Friday.

More on the crisis in Spain via @business: //t.co/JiDBhA3y49 pic.twitter.com/qBEraT2RNZ @QuickTake

— Karim RAFFA (@karimraffa) March 28, 2020

Χθες είχε γίνει γνωστό ότι οι νεκροί μέσα σε μία μέρα έφτασαν τους 769! Ο αριθμός σοκάρει και φαίνεται πως η Ισπανία βαδίζει με αμείωτο ρυθμό στα θλιβερά χνάρια της Ιταλίας. Τα κρούσματα που είχαν ανακοινωθεί ήταν συνολικά τα 64.059 από 56.188. Πάνω από 2.000 άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους από τον κορονοϊό στην Μαδρίτη με την Καταλονία να μετράει 880 νεκρούς και την χώρα των Βάσκων 180.

💢👆:#Spain ..Happening now on the frontlines of fighting #coronavirus ://t.co/N2yyJRj4A8

— Hasan Sari (@HasanSari7) March 28, 2020

 

Απάνθρωπη επίθεση σε ηλικιωμένους με κορονοϊό στην Ισπανία

Τη πλέον απάνθρωπη πλευρά τους έδειξαν κάτοικοι της ισπανικής κωμόπολης Λα Λίνεα απέναντι σε 34 ευάλωτους ανθρώπους, ηλικιωμένους που έχουν μολυνθεί από τον κορονοϊό. Στην Ισπανία, που πλήττεται συντριπτικά από τον Co-19, κάτοικοι κωμόπολης υποδέχθηκαν ασθενοφόρα με ηλικιωμένους που έφταναν στην πόλη τους με… βρισιές, σφυρίγματα και πέτρες. Στη συνέχεια δεκάδες άτομα έστησαν μπλόκο και σταμάτησαν τα οχήματα. απαιτώντας να πάνε από εκεί που ήλθαν.

Μάλιστα, έβριζαν τόσο τους γέροντες μέσα στα ασθενοφόρα φωνάζοντας «Θα μας σκοτώσετε όλους», όσο και τους αστυνομικούς που τους συνόδευαν. Σε κάποιες περιπτώσεις κάποιοι νεαροί έριξαν στα ασθενοφόρα βόμβες μολότοφ για να κάψουν ζωντανούς τους ηλικιωμένους, αλλά και πέτρες στα περιπολικά των αστυνομικών. Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε δύο συλλήψεις.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό