Home Κορονοϊός • Κοροναϊός Κορονοϊός Δημοσκόπηση: Οι δέκα πιο δημοφιλείς υπουργοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη σύμφωνα με...

Κορονοϊός Δημοσκόπηση: Οι δέκα πιο δημοφιλείς υπουργοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη σύμφωνα με τη Metron Analysis

Ειδήσεις Ελλάδα

Κορονοϊός Δημοσκόπηση: Αποδοχή των χειρισμών του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια και του Υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου σύμφωνα με το βαρόμετρο της Metron Analysis

Κορονοϊός Δημοσκόπηση: Με την ελληνική κοινωνία να παρακολουθεί τις ενέργειες των υπουργών στις  συνθήκες που βιώνει η χώρα, ως θετικό αποτιμά το έργο του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια το 61% των πολιτών, ενώ ακολουθεί ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας με ποσοστό 58%, στο βαρόμετρο της Metron Analysis, που δημοσιεύτηκε χθες.

Στις επόμενες θέσεις κατατάσσονται με βάση τις προτιμήσεις των Ελλήνων πολιτών και μέλη του υπουργικού συμβουλίου που έχει επωμιστεί βάρος, καθώς στην τρίτη θέση βρίσκεται με ποσοστό αποδοχής 54% ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Στην τέταρτη θέση ακολουθεί ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας συγκεντρώνοντας το 52% θετικής απήχησης και έπεται ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης με θετικές γνώμες σε ποσοστό 51%, κλείνοντας την πρώτη πεντάδα.

Μετά τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη στην ίδια μέτρηση ακολουθεί ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης με 47% των θετικών γνωμών των πολιτών, ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης με ποσοστό απήχησης 46% και ακολουθούν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας (45% θετικές γνώμες), η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως (με 44%) και τέλος ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, με 43% θετικών γνωμών από πλευράς των πολιτών.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version