19.9 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Κορονοϊός Άγριες Μέλισσες: H σειρά επιστρέφει με πολλές ανατροπές – Δείτε τι λένε οι πρωταγωνιστές []

Ειδήσεις Ελλάδα

Κορονοϊός Άγριες Μέλισσες: Επιστρέφειμε νέα επεισόδια αγαπημένη σειρά εποχής του ΑΝΤ1.

Κορονοϊός Άγριες Μέλισσες:  Μπορεί τα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς «Άγριες Μέλισσες», του ΑΝΤ1 να έχουν σταματήσει και ήδη έχουμε δει να προβάλλεται η σειρά από την αρχή,  ωστόσο η σειρά φαίνεται πως επιστρέφει στη μικρή οθόνη σύντομα με νέα επεισόδια που προφανώς είχαν γυριστεί πριν την πανδημία. Την αποκάλυψη έκαναν οι πρωταγωνιστές μέσα από την επίσημη σελίδα του σίριαλ στο Instagram.

Ο παπά Γρηγόρης, η Λενιώ και ο κουρέας ποζάρουν με πλατύ χαμόγελο και σχολιάζουν:«Επιστρέφουν σύντομα και η χαρά τους δεν περιγράφεται».

Δείτε τις αναρτήσεις των ηθοποιών: 

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς θα δούμε:

Η Ελένη δέχεται μια αναπάντεχη πρόταση απ’ τον Κυπραίο την ώρα που κάποιος γίνεται η σκιά του. Παράλληλα η Δρόσω ανακαλύπτει πως ο Νέστορας ερευνά την αυτοκτονία του Γιάννου, ενώ ο Μιλτιάδης αποκαλύπτει στον Προύσαλη τον πραγματικό λόγο που κρεμάστηκε ο γιος του.

Η Ασημίνα δέχεται μια επίθεση απ’ τον Μελέτη αναγκάζοντας τον Νικηφόρο να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο. Παρά τη βοήθεια του παπά- Γρηγόρη, ο Λάμπρος δεν είναι σίγουρος αν πρέπει να παραμείνει στο χωριό και η απόφαση του βαραίνει την Θεοδοσία. Θα στηρίξει την επιθυμία του Λάμπρου να μείνουν στον τόπο που αγαπάει ή θ’ αρπάξει την ευκαιρία να απομακρύνει τον άντρα της απ’ την Ελένη;

Η Μυρσίνη υποψιάζεται πως ο Δούκας έχει σχέση με τον θάνατο του Γιάννου. Στο σπίτι των τριών αδερφών έρχεται ένα προξενιό για την Ασημίνα, ενώ την ίδια ώρα ο Νικηφόρος αποφασίζει να… «φωνάξει» τον έρωτα του για εκείνη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό