21.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κορίνθιανς – Φλαμένγκο: Προγνωστικά και Ανάλυση

Ειδήσεις Ελλάδα

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον πρώτο μεγάλο προημιτελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες ανάμεσα στην Κορίνθιανς και τη Φλαμένγκο.

Ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της ημέρας είναι ο βραζιλιάνικος εμφύλιος του Κόπα Λιμπερταδόρες, ανάμεσα στην Κορίνθιανς και τη Φλαμένγκο (03/08 03:30 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24), η οποία θεωρείται το πρώτο φαβορί (3.50) για την κατάκτηση του τροπαίου.

Η αναμέτρηση διεξάγεται στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης. Θα ακολουθήσει την άλλη εβδομάδα ρεβάνς στο Ρίο Ντε Τζανέιρο. Σημειώνεται, ότι όπως και στην Ευρώπη, έτσι και στη Λατινική Αμερική δεν ισχύει πλέον ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση πάντως συνολικής ισοπαλίας, μετά τους δύο αγώνες, δεν προβλέπεται παράταση, αλλά η πρόκριση θα κριθεί απευθείας στα πέναλτι.

Κορίνθιανς – Φλαμένγκο: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Κορίνθιανς έκανε τη μίνι έκπληξη στη φάση των “16”, αφού πέταξε εκτός την Μπόκα Τζούνιορς στη διαδικασία των πέναλτι και ενώ στα 180 λεπτά, που είχαν προηγηθεί, δεν σημειώθηκε κανένα γκολ. Από την άλλη, η Φλαμένγκο δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στην Τολίμα, την οποία απέκλεισε με συνολικό σκορ 8-1!

Η Φλαμένγκο θεωρητικά έχει ένα από τα κορυφαία ρόστερ στην ήπειρο, με παίκτες που έκαναν σπουδαία καριέρα στην Ευρώπη τα προηγούμενα χρόνια, όπως οι αμυντικοί Νταβίντ Λουίς και Φιλίπε Λουίς, ο επιθετικός χαφ Ντιέγκο και φυσικά ο πρώην άσος των Γιουβέντους, Μπάγερν, Μπαρτσελόνα και Ιντερ, Αρτούρο Βιντάλ.

Και η Κορίνθιανς πάντως του Βίτορ Περέιρα (άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού) δεν πάει πίσω, έχοντας παίκτες όπως ο μεσοεπιθετικός Γουίλιαν (πρώην Τσέλσι, Αρσεναλ) και ο στόπερ Μπαλμπουένα (πρώην Γουέστ Χαμ). Μάλιστα, η Κορίνθιανς πραγματοποιεί μέχρι στιγμής καλύτερη πορεία στη Serie A της Βραζιλίας, αφού βρίσκεται στη δεύτερη θέση, στο -4 από την πρωτοπόρο Παλμέιρας και στο +5 από την πέμπτη Φλαμένγκο.

Το παιχνίδι λοιπόν αναμένεται πολύ μεγάλο ντέρμπι, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν υψηλούς στόχους και θέλουν να φτάσουν μέχρι το τέλος της διαδρομής.

Η Κορίνθιανς μέσα στο Σάο Πάουλο είναι πολύ δυνατή. Σε 16 φετινά παιχνίδια εντός έδρας για όλες τις διοργανώσεις, παραμένει αήττητη έχοντας ρεκόρ 11-5-0. Το πιο εντυπωσιακό ωστόσο απ’ όλα είναι ότι σε αυτά τα 16 παιχνίδια έχει δεχθεί μόλις τέσσερα γκολ!

Από την άλλη, η Φλαμένγκο του Ντοριβάλ Ζούνιορ έχει φορτσάρει για τα καλά και στα τελευταία 11 επίσημα ματς έχει απολογισμό 9-1-1, με μοναδική ήττα το 1-0 στην έδρα της Κορίνθιανς για το πρωτάθλημα, στις 10 Ιουλίου.

Πολύ δύσκολα θα πάρει κάποια από τις δύο σαφές προβάδισμα εν όψει του επαναληπτικού της επόμενης εβδομάδας. Η Κορίνθιανς βασίζεται στην εξαιρετική της άμυνα και δέχεται πολύ δύσκολα γκολ. Η Φλαμένγκο με τη σειρά της εδώ και έναν μήνα έχει βρει τα πατήματά της και θυμίζει την ομάδα που κατέκτησε πρόπερσι το Μπραζιλεϊράο. Πρώτη επιλογή η ισοπαλία στο 3.20, στη λογική ότι πάμε σε ένα φουλ ανταγωνιστικό και αμφίρροπο παιχνίδι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Κορίνθιανς – Φλαμένγκο: Χ (απόδοση 3.20), 03:30

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό