24.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Κολόμ: Θέλω να δώσω το παράδειγμα ως αρχηγός, να βοηθήσω τους νέους παίκτες

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ισπανός διεθνής,Κίνο Κολόμ, διαβεβαίωσε πως σκοπός του είναι να βοηθήσει τους νέους παίκτες και να αποτελέσει παράδειγμα, στην πρεμιέρα της αρχηγίας του στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023, με τις αναμετρήσεις με τη Βόρεια Μακεδονία και τη Γεωργία.

«Το να είσαι για πρώτη φορά αρχηγός είναι επίσης όμορφο για κάθε παίκτη και θέλω να προσπαθήσω να βοηθήσω τους νέους που έρχονται για πρώτη φορά, να αποτελέσω ένα παράδειγμα από το γήπεδο», είπε σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της προπόνησης στο Multipurpose Palace στη Γκουανταλαχάρα.

Ο πόιντ γκαρντ αναγνώρισε ότι είναι «πολύ περήφανος και χαρούμενος» που «φορά τη φανέλα» της εθνικής ομάδας. «Είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί σε έναν αθλητή, οπότε απολαύστε το και δώστε τον καλύτερο σας εαυτό. Το έχουμε συνηθίσει, την πρώτη φορά είναι κάπως έκπληξη, αλλά τώρα ξέρουμε ακριβώς πώς λειτουργεί. Αλλά όταν φοράς αυτή τη φανέλα έχει πολύ μεγάλη ευθύνη. Τώρα είμαστε εδώ και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό», είπε.

Τέλος, για τις μονομαχίες με τη Βόρεια Μακεδονία και τη Γεωργία, ο παίκτης της ΑΕΚ υπενθύμισε ότι στην πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο «όλοι οι αντίπαλοι είναι πολύ επικίνδυνοι». «Πρέπει να είσαι προσεκτικός και να σέβεσαι τους πάντες. Είναι μια ευκαιρία να δείξουμε για άλλη μια φορά σε όλους ότι υπάρχουν πολλοί καλοί Ισπανοί παίκτες, ότι το εθνικό προϊόν είναι ποιοτικό και μπορούν να βοηθήσουν πολύ τις ομάδες», κατέληξε.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα – 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό