32.2 C
Athens
Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Κολοσσός για τον θάνατο Καρατζά: «Κάθε δυνατή προσπάθεια για να κάνουμε το όνειρό σου πραγματικότητα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα συλλυπητήρια για τον θάνατο του Θόδωρου Καρατζά μετέφερε η ΚΑΕ Κολοσσός, τονίζοντας πως θα κάνει τα πάντα για να πραγματοποιήσει τα όνειρα του πρώην Προέδρου της.

Ο Θόδωρος Καρατζάς άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 71 ετών και σκόρπισε θλίψη στο ελληνικό μπάσκετ. Ο πρώτος Πρόεδρος του ΕΣΑΚ (νυν ΕΣΑΚΕ), θήτευσε επί σειρά ετών και στη Ρόδο. Εκεί ως Πρόεδρος είχε ένα όνειρο, να δει την ομάδα να αγωνίζεται στην Ευρώπη.

Κάτι που ο Κολοσσός με ένα αποχαιρετιστήριο ποστ στο instagram τόνισε πως θα κάνει ό,τι είναι δυνατός για να πάρει… σάρκα και οστά.

Το ποστ του Κολοσσού για Καρατζά

«Καλό Ταξίδι Πρόεδρε..

Με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του αγαπημένου μας Προέδρου Θεόδωρου Καρατζά ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα 30 Μαΐου 2024.

Ο Θεόδωρος Καρατζάς, αγάπησε τη Ρόδο ως γνήσιος Ρόδιος και άφησε σπουδαίο αποτύπωμα στο ελληνικό και στο Ροδιακό Μπάσκετ.

Διετέλεσε πρώτος Πρόεδρος του ΕΣΑΚ (ΕΣΑΚΕ) και από το 2019 έως σήμερα υπηρέτησε με αφοσίωση και πάθος ως πρόεδρος της Ομάδας μας, με όνειρο του να δει τον Κολοσσό να αγωνίζεται σε Ευρωπαϊκή Διοργάνωση.

Η συγκίνηση μας είναι μεγάλη για τον αδόκητο χαμό του.

“Πρόεδρε, θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να κάνουμε το όνειρό σου πραγματικότητα”».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό