27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Κολοσσός από την Ιταλία μπαίνει στο παιχνίδι για την απόκτηση του Χοακίν Κορέα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Χοακίν Κορέα αποτελεί τον παίκτη που η ΑΕΚ θέλει να αποκτήσει διακαώς προκειμένου να συνεχίσει το πολύ επιτυχημένο μέχρι τώρα μεταγραφικό της ντεμαράζ. Όπως όλα δείχνουν όμως, η ομάδα του Ματίας Αλμείδα έχει έναν πολύ ισχυρό ανταγωνιστή. 

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο του Calciomercato, Αλεσάντρο Ντε Φελίτσε, η Λάτσιο έχει ενδιαφερθεί έντονα για τον 29χρονο Αργεντίνο επιθετικό της Ίντερ, με τους «νερατζούρι» να ζητούν ένα ποσό κοντά στα 6 – 7 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσουν. Ο Ντε Φελίτσε βάζει και τη Σεβίλλη στο κόλπο της απόκτησης του μεταγραφικού στόχου της ΑΕΚ. Ο Κορέα στο παρελθόν έχει ξαναγωνιστεί τόσο με τους «ανδαλουσιάνους» (2016 – 2018) όσο και με την ομάδα της Ρώμης (2018 – 2021)  

Contatti tra la #Lazio e l’agente di Joaquin #Correa. Ottimi rapporti tra club ed entourage e calciatore in uscita dall’#Inter: costa 6-7 milioni e guadagna 3,5 milioni di euro a stagione. Al momento il ritorno del Tucu è solo un’idea. Anche il Siviglia ha chiesto informazioni.

— Alessandro De Felice (@aledefelice24) July 24, 2024

Ο Κορέα μετά από μια κακή χρονιά με τη φανέλα της Μαρσείγ ως δανεικός από την Ίντερ έχει ενημερωθεί πως δεν υπολογίζεται και ψάχνει την επόμενη ομάδα της καριέρας του. Η «ένωση», μετά την ολοκλήρωση εφτά πολύ δυνατών μεταγραφικών κινήσεων θα ήθελε τον πρώην Αργεντίνο διεθνή να είναι το μεταγραφικό της «μπαμ». 

Σαφώς η ολοκλήρωση μιας συμφωνίας με έναν παίχτη που πολιορκείται από τόσο μεγάλα ονόματα μόνο εύκολη δεν θα είναι. Μένει να δούμε αν ο ίδιος ο παίκτης θα γυρίσει στα παλιά του «λημέρια» ή θα αναζητήσει στην Ελλάδα μια νέα πρόκληση. Για την ιστορία, δημοσιεύματα στην Ευρώπη κάνουν λόγο για ολοκληρωμένη συμφωνία των «Λατσιάλι» με τον Φώτη Ιωαννίδη.

Αντώνης Χαλάς

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό