26.1 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Κοινός «θνητός» ο πρίγκιπας Ουίλιαμ: Σε ρόλο φανατικού οπαδού, όπως δεν τον έχετε ξαναδεί

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε ένα ματς που ξύπνησε μνήμες 1982, όταν η Άστον Βίλα ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου, η ομάδα του Ουνάι Έμερι επέστρεψε στο Champion League αφού φιλοξένησε στο Μπέρμινχαμ τους Βαυαρούς και έδωσε… παράσταση.

Οι Άγγλοι «κλείδωσαν» τους Γερμανούς και όπως στον τελικό του Ρότερνταμ, επικράτησαν με 1-0 υπό το βλέμμα θρύλων της ομάδας. Ανάμεσα στους οπαδούς βρέθηκε και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο οποίος άφησε για λίγο τα πριγκιπικά του καθήκοντα προκειμένου να απολαύσει την αγαπημένη του ομάδα.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας είναι μεγάλος φαν της Άστον Βίλα και το βράδυ της Τετάρτης δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στις κερκίδες του Βίλα Παρκ, για να δει το αγαπημένο του κλαμπ κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου στο πρώτο εντός έδρας αγώνα του στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά από 41 χρόνια. Αυτό είναι το λογικό της υπόθεσης. Εκείνο που προκάλεσε εντυπώσεις ήταν οι αντιδράσεις του, καθόλη τη διάρκεια του αγώνα.

Ρίχνοντας μια ματιά στις φωτογραφίες του Reuters από το Βίλα Παρκ, βλέπουμε έναν πρίγκιπα Ουίλιαμ να σφίγγει γροθιές, να φωνάζει και στο τέλος να πανηγυρίζει, καθώς η Άστον Βίλα κέρδισε την Μπάγερν με 1-0. Ότι δηλαδή θα έκανε και ένας κοινός «θνητός».

«Παραλίγο να χάσω τη φωνή μου. Δεν μπορώ να το πιστέψω. 42 χρόνια» ήταν οι μοναδικές δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης σύμφωνα με την DailyMail.

Reuters

Reuters

Reuters

Reuters

Reuters

Πριν το ματς πάντως ο πρίγκιπας της Ουαλίας έκανε ένα ποστ στο Χ, γράφοντας: «Έτοιμοι για το πρώτο εντός έδρας ματς σε αυτή την Ευρωπαϊκή περιπέτεια…».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό