24 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Κοινοβουλευτική ομάδα ΝΔ: Φραστική αντιπαράθεση Μητσοτάκη με Σαλμά

Ειδήσεις Ελλάδα

Η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ που συνεδριάζει υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη σημαδεύτηκε από την ευθεία φραστική αντιπαράθεση που είχε ο πρωθυπουργός με τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Μάριο Σαλμά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Σαλμάς όταν πήρε τον λόγο στράφηκε κατά του πυρήνα των συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου. 

«Δεν έχω τίποτε με τους υπουργούς γιατί το επιτελικό κράτος είστε εσείς με πέντε συνεργάτες σας που τους στέλνετε έτοιμα τα νομοσχέδια» είπε χαρακτηριστικά. 

Και ενώ νωρίτερα στην ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τονίσει πως η κυβέρνηση υπηρετεί τα συμφέροντα των πολλών με συγκεκριμένες πολιτικές παρεμβάσεις για τους ευάλωτους, ο κ. Σαλμάς απευθυνόμενος προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη είπε: «Είμαστε με τους πολλούς ή τους λίγους; Χτυπήσατε τη φοροδιαφυγή στην αγορά πετρελαιοειδών; Τι κάνατε για τους πολλούς;». 

Η φράση αυτή, όπως φάνηκε ενόχλησε έντονα τον πρωθυπουργό ο οποίος τον διέκοψε: «Δεν δέχομαι υπόνοιες ότι αυτή η κυβέρνηση στήριξε τους λίγους. Δεν πήραμε 41% επειδή στηρίξαμε τους λίγους. Εμείς στηρίζουμε τους πολλούς…»

Υπενθυμίζεται πως προ ημερών ο Μάριος Σαλμάς με επιστολή του προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη είχε ζητήσει πρώτος τη σύγκληση της κοινοβουλευτικής ομάδας προκειμένου να συζητηθεί το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, το οποίο χαρακτήριζε «δυσμενές». 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό