27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Κληρώθηκε σε ζευγάρι… βουνό ο Παναθηναϊκός στο Europa League – Τι ισχύει με ΠΑΟΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα βλέμματα είναι στραμμένα στη Νιόν για τις κληρώσεις των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και συγκεκριμένα τον τρίτο προκριματικό γύρο αυτών. Μετά το Champions League, ήταν σειρά να μάθουμε τα ζευγάρια του Europa League, εκεί όπου βρίσκεται ο κυπελλούχος Ελλάδας Παναθηναϊκός.

Σε περίπτωση που οι «πράσινοι» περάσουν το εμπόδιο της Μπότεφ Πλόβντιβ, θα αντιμετωπίσουν στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League τον νικητή του ζευγαριού Άγιαξ ή Βοϊβοντίνα. Ζόρια για την ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο, που αν περάσει την Μπότεφ, η λογική λέει ότι θα πέσει πάνω στον ισχυρό «αίαντα». Ο πρώτος αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 8 Αυγούστου κι η ρεβάνς στις 15 του ίδιου μήνα.

Στην κλήρωση ήταν και ο ΠΑΟΚ, μιας και αν αποκλειστεί από το Champions League, θα συνεχίσει στη δεύτερη διοργάνωση της UEFA. Το… ιδιαίτερο είναι ότι αν δεν περάσει το εμπόδιο της Μπάνια Λούκα, θα παίξει με τον ηττημένο του Μάλμε-Κλάκσβικ, ενώ αν προκριθεί επί της βοσνιακής ομάδας, θα παίξει με τον νικητή του ζευγαριού.

Ο πρώτος αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 8 Αυγούστου με τη ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη στις 15 του ίδιου μήνα.

Τα ζευγάρια του Europa League 

Παναθηναϊκός/Μπότεφ – Άγιαξ/ΒοϊβοντίναΝτιναμό Κιέβου/Παρτίζαν – Λουγκάνο/ΦενέρμπαχτσεΜόλντε/Σίλκεμποργκ – Κιλμάρνκοκ/Σερκλ ΜπριζΡουζόμπεροκ/Τράμπζονσπορ – Βίσλα/Ραπίντ ΒιέννηςΚόρνιβουλ Χοεντοάρα/Ριέκα – Σέριφ/ΈλφσμποργκΜάλμε/Κλάκσβικ – ΠΑΟΚ/ΜπόρατςΣάντα Κολόμα/Μίντιλαντ – Μπόντο Γκλιμτ – ΡΦΣ ΡίγαΤσέλιε/Σλόβαν – Σάμροκ Ρόβερς/Σπάρτα ΠράγαςΠανεβέζις/Γιαγκελόνια – Στεάουα/Μακάμπι Τελ ΑβίβΑΠΟΕΛ/Πετροκούμπ – Φερεντσβάρος/Δε Νιου ΣεντςΛουντογκόρετς/Ντιναμό Μινσκ – Λίνκολν/Κάραμπαγκ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό