35 C
Athens
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

«Κλείσε καμία δουλίτσα γιατί έχεις οικογένεια και δεν θέλω να περιμένεις»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η απάντηση της παρουσιάστριας στον δημοσιογράφο όταν της είπε «θα περιμένω εσένα, πότε θα ξανακάνεις τηλεόραση»

Η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε σήμερα τον προσκεκλημένο στην εκπομπή της, Στέφανο Κωνσταντινίδη, για το τηλεοπτικό του μέλλον και όταν την επεσήμανε ότι δεν έχει συνεργαστεί μόνο με την ίδια, η απάντηση της παρουσιάστριας ήταν σαφής.

«Θα ήθελα για την επόμενη σεζόν, αν έχω μία πολύ ωραία συνεργασία, που πραγματικά να ξυπνώ με χαρά για να πάω να κάνω τη δουλίτσα μου και θα ήθελα κι εμπορική επιτυχία. Θα ήθελα να έχει επιτυχία αυτό που θα κάνω και με την ομάδα που θα επιλέξω. Πιο πολύ θα ήθελα να είμαι σε μία οικογένεια, όπου θα με θέλουν για αυτό που είμαι, ανεξαρτήτου παρουσιάστριας κι εκπομπών. Αυτό έχω χρόνια να το ζήσω» είπε αρχικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και όταν ανέφερε ότι υπάρχει πολλή ησυχία στο πλατό της εκπομπής, ακολούθησε ο εξής διάλογος με την Ελένη Μενεγάκη:

Στέφανος Κωνσταντινίδης: Τότε θα περιμένω εσένα, πότε θα ξανακάνεις τηλεόραση.Ελένη Μενεγάκη: Καλά κλείσε καμία δουλίτσα γιατί έχεις οικογένεια και δεν θέλω να περιμένεις.Στέφανος Κωνσταντινίδης: Ωραία, μέχρι ένα χρόνο να είναι το συμβόλαιο, όχι παραπάνω.Ελένη Μενεγάκη: Στις διαφημίσεις τον ρώτησα τι θα κάνει -δεν μου είπε μη νομίζετε- και στο τέλος μου είπε ότι έχω δουλέψει με όλους και μόνο με εσένα δεν έχω δουλέψει ακόμα.Στέφανος Κωνσταντινίδης: Άρα, μέχρι ένα χρόνο το συμβόλαιο, εντάξει.Ελένη Μενεγάκη: Άσε τις βλακείες! Κάνε καλές συνεργασίες και τις καλές συνεργασίες τις κρατάμε γερά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό