15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κλείνει η μεγάλη περιμετρική για άσκηση, το βράδυ της Τετάρτης 15 Μαρτίου

Ειδήσεις Ελλάδα

Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας ανακοινώνονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που αφορούν νυχτερινό ολικό αποκλεισμό και των δυο κατευθύνσεων κυκλοφορίας, στην Ευρεία Παράκαμψη Πατρών.

Οι ρυθμίσεις  θα γίνουν στο πλαίσιο διεξαγωγής Άσκησης Πυρόσβεσης Μεγάλης Κλίμακας, προς διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων.

Ειδικότερα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα διαρκέσουν από ώρα 21:00 μ.μ. της Τετάρτης 15 Μαρτίου 2023 έως ώρα 06:00 π.μ της επομένης 16.03.2023 και θα αφορούν:

ολιγόωρο νυχτερινό ολικό αποκλεισμό και των δυο κατευθύνσεων κυκλοφορίας μεταξύ του Α/Κ Πατρών και του Α/Κ Εγλυκάδας της Ευρείας Παράκαμψης Πατρών,

ολιγόωρο νυκτερινό ολικό αποκλεισμό της κατεύθυνσης κυκλοφορίας προς Πύργο από τον Α/Κ Πατρών (χ/θ. 204+600) έως τον Α/Κ Εγλυκάδας (χ/θ. 212+600) της Ευρείας Παράκαμψης Πατρών.

Η κυκλοφορία της Ευρείας Παράκαμψης Πατρών στην κατεύθυνση προς Πύργο, θα εκτρέπεται από τον Α/Κ Πατρών προς την Πάτρα, ακολουθώντας τις οδούς : Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Πατρών, Κανελλοπούλου, Ηρώων Πολυτεχνείου, Ακτή Δυμαίων και Ελευθερίου Βενιζέλου και θα επανέρχεται στην Ευρεία Παράκαμψη Πατρών, στην κατεύθυνση προς Πύργο μέσω του Α/Κ Εγλυκάδας.

H κυκλοφορία της Ευρείας Παράκαμψης Πατρών στην κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εκτρέπεται από τον Α/Κ Εγλυκάδας προς την Πάτρα, ακολουθώντας τις οδούς: Ελευθερίου Βενιζέλου, Ακτή Δυμαίων, Τριών Ναυάρχων, Αγίου Ανδρέου, Νόρμαν, Ηρώων Πολυτεχνείου και Κανελλοπούλου θα επανέρχεται στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Πατρών στην κατεύθυνση προς Αθήνα.Από το Τμήμα Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Αχαΐας θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα τροχαίας.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό