Home Αθλητικά «Κλείδωσε» τον τίτλο η Μπάγερν στην Bundesliga

«Κλείδωσε» τον τίτλο η Μπάγερν στην Bundesliga

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο αποκλεισμός από το Champions League επανέφρε την Μπάγερν στην εγχώρια πραγματικότητα, όπου ο στόχος, πλέον, είναι ένας και μοναδικός: η κατάκτηση του τίτλου στην Bundesliga.

Κι όπως όλα δείχνουν αυτό το τρόπαιο δεν πρόκειται να χαθεί με τίποτα από την ομάδα του Χάνσι Φλικ, ενώ απομένουν πέντε αγωνιστικές για το φινάλε της περιόδου (29η).

Μετά την χθεσινή (16/04) «γκέλα» της Λειψίας στην έδρα της με την Χοφενχάιμ (0-0), οι Βαυαροί έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τζαμάλ Μουσιάλ, «έσβησαν» το 1-1 της περασμένης εβδομάδας με την Ουνιόν Βερολίνου, με το «διπλό» στην «Φολκσβάγκεν Αρένα» (3-2) επί της Βόλφσμπουργκ και με το +7 που έχουν από την δεύτερη Λειψία θα πρέπει να συμβούν «σημεία και τέρατα» στα ματς που απομένου για να χάσουν τη διαφορά ασφαλείας που έχουν αποκτήσει.

Ο Μουσιάλα με δύο γκολ στο πρώτο 45λεπτο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Μπάγερν, ενώ σε ένα ακόμη ματς βρήκε δίχτυα και ο Τσούπο-Μοτίνγκ. Μεγάλος πρωταγωνιστής των Βαυαρών ήταν ο νεαρός Τζαμάλ Μουσιάλα, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ.

Στο μεταξύ η Γκλάντμπαχ νίκησε στην έδρα της με 4-0 της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και συνεχίζει να ελπίζει πως θα προλάβει το τρένο της ευρωπαϊκής συμμετοχής και τη νέα σεζόν, ενώ νέα βαριά ήττα υπέστη η Σάλκε του Δημήτρη Γραμμόζη, αυτή την φορά στην έδρα της Φράιμπουργκ με 4-0.

Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και οι σκόρερ:

Λειψία-Χοφενχάιμ                     0-0 Γκλάντμπαχ-Αϊντραχτ Φρ.        4-0 (10′ Γκίντερ, 60′ Χόφμαν, 67′ Μπενσεμπαϊνί, 90’+ Βολφ) Βόλφσμπουργκ-Μπάγερν        2-3 (35′ Βέγκχορστ, 54′ Φίλιπ-15′, 37′ Μουσιάλα, 24′ Τσούπο-Μοτίνγκ) Φράιμπουργκ-Σάλκε                4-0 (7′ Χέλερ, 22′ πεν. Σαλάι, 50′, 74′ Γκίντερ) Ουνιόν-Στουτγκάρδη                2-1 (20′ Πρόμελ, 43′ Μούσα-49′ Φέρστερ) Άουγκσμπουργκ-Αρμίνια          0-0

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version