35 C
Athens
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Κλέφτης με φτερά: Γλάρος «άρπαξε» παγωτό… σαν επαγγελματίας

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι γλάροι δεν χτυπούν στα τυφλά όταν επιχειρούν να κλέψουν φαγητό, πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για το φαγητό που απολαμβάνουν να τρώνε οι άνθρωποι.

Έτσι, τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει τις τελευταίες ώρες βίντεο που δείχνει ένα γλάρο να κλέβει το παγωτό μιας γυναίκας κατά τη διάρκεια που εκείνη απολάμβανε τη παραθαλάσσια βόλτα της.

Η Paula Jayne Legg, 39 ετών, από το Devon, περπατούσε με τον σύζυγό της, Chris, κατά μήκος μιας παραλίας στη Σκωτία όταν συνέβη το περιστατικό.

Τα πλάνα που μοιράστηκε η μητέρα δύο παιδιών δείχνουν το ανυποψίαστο θύμα να δέχεται την εναέρια επίθεση του θρασύτατου πουλιού, καθώς περπατούσε με ένα χωνάκι παγωτού στο χέρι, μετέδωσε η Daily Mail.”>https:=”” www.iefimerida.gr=”” zoi=”” …<=”” a=””>

Η υπάλληλος του εθνικού πάρκου, η οποία ζει στην άκρη του κοντινού Dartmoor, παραδέχτηκε ότι γνώριζε ότι οι γλάροι στην πόλη ήταν «αρκετά μοχθηροί», αλλά δεν περίμενε ότι θα τη… «λήστευαν»

Η ίδια είπε ότι το θαλασσοπούλι επιχείρησε, αρχικά, μια «αναγνωριστική», τολμηρή βουτιά για το γλυκό, προτού κάνει κύκλους πίσω για μια ακόμη, αυτήν την φορά, επιτυχημένη απόπειρα.\

Η στιγμή που ο γλάρος αρπάζει το παγωτό μέσα από τα χέρια της γυναίκας

Είπε: «Πήγαμε μια βραδινή βόλτα, εγώ και ο σύζυγός μου, και πήραμε ένα παγωτό στην παραλία. Ο γλάρος είχε πράγματι κατέβει και μου την έπεσε μια φορά και έκανε κύκλους γύρω μου και ο Chris είπε, “Θα επιστρέψει”. Ήξερα ότι θα ερχόταν και τότε έβγαλα το τηλέφωνό μου σε λειτουργία selfie» πρόσθεσε η ίδια.

Πιάνοντας την δεύτερη επίθεση με την κάμερα, το κλιπ αποκαλύπτει πώς ο γλάρος άρπαξε το παγωτό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό