16.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κλέλια και Άννυ Πανταζή: Η «καρμική» σχέση των αδελφών και οι παράλληλες εγκυμοσύνες τους

Ειδήσεις Ελλάδα

Τετάρτη 07 Σεπτεμβρίου 2022, 19:30

 

Οι Ολυμπιονίκες της ρυθμικής γυμναστικής, Κλέλια και η Άννυ Πανταζή, μίλησαν για την «καρμική» σχέση που έχουν ως αδερφές, τις παράλληλες εγκυμοσύνες τους και το ποσό άλλαξαν ως γυναίκες μετά τον ερχομό των παιδιών τους στην εκπομπή «Ελένη». 

«Είχα στο μυαλό μου να κάνω σε μικρή ηλικία οικογένεια. Τελικά γνώρισα τον άντρα μου στα 33 και έγινα μαμά στα 35», λέει η Κλέλια Πανταζή.

«Η κόρη μου η Χριστιάννα έχει δύο μαμάδες. Μεγαλώνουμε όλα τα παιδιά μαζί», λέει η αδερφή της, Άννυ Πανταζή, αναφέροντας ότι οι δυο τους είναι πολύ δεμένες ως αδερφές.

Ωστόσο, όπως λένε: «Πέρα από μαμάδες είμαστε και γυναίκες. Χρειαζόμαστε κάποιες ώρες και για εμάς».

Ως πρώην αθλήτριες, είναι σημαντικό και για τις δύο να διατηρούν μια καλή φυσική κατάσταση. Συγκεκριμένα, η Κλέλια Πανταζή δήλωσε: «Μετά τη 2η εγκυμοσύνη το σώμα άλλαξε τελείως. Δεν είναι το θέμα τα κιλά, είναι οι ραγάδες, το δέρμα που αλλάζει. Πιστεύω αυτό δεν θα επανέλθει ποτέ, όση γυμναστική και να κάνεις. Προσωπικά δε με ενοχλεί γιατί μέσα σε αυτό το σώμα μεγάλωσα δύο ζωές. Έγινα μαμά, για εννέα μήνες είχα αυτά τα πλασματάκια μέσα μου. Δεν με χαλάει καθόλου. Είναι τα σημάδια που θα μου μείνουν και θα μου θυμίζουν αυτούς τους εννέα μήνες».
 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram   

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό