29.9 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

Κλέλια Ανδριολάτου: «Κλαίγαμε στα γυρίσματα του Maestro, σπάνιο αυτό που συνέβη»

Ειδήσεις Ελλάδα

Στον καναπέ του «Στούντιο 4» βρέθηκε η Κλέλια Ανδριολάτου το απόγευμα της Πέμπτης (27/06). Η πανέμορφη ηθοποιός μίλησε για την τεράστια επιτυχία του «Maestro», για το φινάλε του σίριαλ, που ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό, για την υποψηφιότητά της στα βραβεία Ίρις, αλλά και για την εξωτερική της εμφάνιση και την καριέρα της ως μοντέλο. 

«Δεν είχα αγωνία για τα βραβεία Ίρις. Υπήρχαν πολλές σημαντικές υποψήφιες. Ήμουν απλά χαρούμενη που ήμουν υποψήφια», τόνισε αναφορικά με τα βραβεία Ίρις, όπου ήταν υποψήφια για τον ρόλο της στην ταινία «Ο τελευταίος ταξιτζής».

Η Κλέλια Ανδριολάτου αναφέρθηκε και στην καριέρα της στο μόντελινγκ: «Ξεκίνησα από παιδάκι το μόντελινγκ. Στα 14 συνάντησα την Έλενα Χριστοπούλου, η οποία με ανέλαβε και είμαστε ακόμη μαζί. Όταν ήμουν μικρή, ήθελα να γίνω άγγελος της Victoria Secret. Δεν σκεφτόμουν να γίνω ηθοποιός, αν και πάντα έπαιρνα μέρος στις θεατρικές παραστάσεις του σχολείου».

Για το πώς αντιμετωπίζει την απόρριψη, η Κλέλια Ανδριολάτου είπε: «Δεν με επηρεάζει τόσο. Η ομορφιά απομυθοποιείται με τη συνήθεια, την τριβή και τη φθορά. Η ομορφιά έχει να κάνει με το κατά πόσο είσαι χαρούμενος. Το έχω πολύ απλό στο κεφάλι μου. Όταν έχω περάσει καλά και είμαι χαρούμενη, νιώθω όμορφη. Μπορεί κάποια μέρα να νιώθω και πολύ άσχημη».

Το «Maestro»

Η Κλέλια Ανδριολάτου αναφέρθηκε και στο «Μαέστρο», τα γυρίσματα του οποίου οδεύουν προς το τέλος τους: «Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχυ, όχι μόνο σαν αποτέλεσμα, αλλά και σαν διαδικασία. Είναι πάρα πολύ σπάνιο να βρίσκεις τόσους πολλούς καλούς ανθρώπους μαζεμένους. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι έχουν κάνει τόσες δουλειές και αναρωτιόμουν αν αυτό είναι κάτι που συμβαίνει συχνά. Κλαίγαμε όλοι στα τελευταία γυρίσματα».

Για το φινάλε του επιτυχημένου σίριαλ, η Κλέλια Ανδριολάτου είπε: «Το φινάλε δεν το έχω πάρει στα χέρια μου. Θα το γυρίσουμε τον Αύγουστο. Αυτό που ξέρω είναι ότι όλοι οι ήρωες θα βρουν τον δρόμο τους όπως πρέπει. Ο Χριστόφορος δεν μας αποκάλυπτε τίποτα από την πρώτη σεζόν. Παίρναμε σκηνές που έλειπαν σελίδες ή ήταν μαυρισμένα κάποια κομμάτια που αποκάλυπταν τι γίνεται στη συνέχεια. Πιστεύω ότι θα υπάρχει happy end για όλους».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό