24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

«Κλέβει» τις εντυπώσεις το νέο σήμα του Attica TV: Χειροποίητο, αιχμηρό αλλά και σινεφίλ

Ειδήσεις Ελλάδα

Στις 2 Σεπτεμβρίου ξεκινάει καιτο ανανεωμένο πρόγραμμα του Attica TV. Όμως αυτό που συζητήθηκε έντονα είναι το πρωτοποριακό νέο σήμα του Καναλιού.

Το καινούργιο σήμα του Attica TV είναι πρωτοποριακό αλλά και χειροποίητο, αιχμηρό αλλά και συμπεριληπτικό, ανάλαφρο αλλά και σινεφίλ.

Συνδυάζει την ψύχραιμη, αντικειμενική ενημέρωση με την συναρπαστική ψυχαγωγία: πολυθεματικά δελτία ειδήσεων, εκπομπές λόγου και πολιτισμού, συνεντεύξεις, δημιουργικά ντοκιμαντέρ, σύγχρονες και κλασικές ταινίες… Δηλαδή όσα δε λένε οι άλλοι.

Στο νέο πρόγραμμα του καναλιού, η καθημερινή εκπομπή «RESTART» με τον Αλέξανδρο Κλώσσα έρχεται κάθε απόγευμα στις 18:00 για να «διαβάσει» με ανατρεπτική διάθεση και κριτική ματιά την επικαιρότητα.

Την σκυτάλη παίρνει ο Γιώργος Χουδαλάκης στις 19:00 με το «ΧΩΡΙΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ». Ένα δίωρο μαγκαζίνο που εστιάζει στα μεγάλα πολιτικά και κοινωνικά θέματα της ημέρας, με προσκεκλημένους, ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις.

Ακολουθεί το κεντρικό δελτίο ειδήσεων κάθε βράδυ στις 21:00.Από Δευτέρα έως και Πέμπτη η Αθηνά Σούτζου και από Παρασκευή έως και Κυριακή η Ανθή Σαλαγκούδη παρουσιάζουν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Attica TV.

Τα «ΓΕΓΟΝΟΤΑ 2.0» επιστρέφουν και φέτος με ζωντανές συνδέσεις, ρεπορτάζ και σχολιασμό της επικαιρότητας. Το νυχτερινό talk show του ATTICA TV παρουσιάζει ο Γιώργος Μελιγγώνης. Σχολιάζουν η Μάγκυ Δούση και ο Νίκος Ελευθερόγλου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό