35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Κι όμως η Μέγκαν δεν είναι η μεγαλύτερη ντίβα της αγγλικής βασιλικής οικογένειας

Ειδήσεις Ελλάδα

Παρά το γεγονός ότι όλοι πιστεύουν πως η Μέγκαν Μαρκλ καθιερώθηκε ως η μεγαλύτερη ντίβα που πέρασε από τη βρετανική βασιλική οικογένεια φαίνεται ότι ένα άλλο μέλος που άφησε εποχή κατακτά την πρώτη θέση.

Σύμφωνα με την πρώην βασιλική ανταποκρίτρια του BBC, Τζένι Μποντ, δυο γυναίκες στιγμάτισαν τη βρετανική μοναρχία με τη Μέγκαν να απασχολεί ακόμη και σήμερα τα tabloids. Όμως τα σκήπτρα καταλαμβάνει μια γυναίκα που απασχόλησε όσο καμία άλλη τους δημοσιογράφους με την πλουσιοπάροχη ζωή της και δεν είναι άλλη από την πριγκίπισσα Μαργαρίτα.

Όπως αναφέρει η βασιλική ανταποκρίτρια σε podcast της Sun για τη μικρότερη αδελφή της βασίλισσας Ελισάβετ «Νομίζω ότι ιστορικά, η πριγκίπισσα Μαργαρίτα ήταν μια πραγματική ντίβα».

Συχνά ο κόσμος αναφέρεται σε εκείνη ως η επιτομή της βασιλικής αίγλης και κομψότητας. Αν και έπαιξε το ρόλο της ως υπάκουο μέλος της βασιλικής οικογένειας, η πληθωρική προσωπικότητά της της χάρισε το προσωνύμιο «ντίβα».

Ήταν γνωστή για την ασυγκράτητη ορμητικότητά , το ταμπεραμέντο αλλά και την «αγένειά» της με άτομα που μόλις είχε γνωρίσει.

«Έλεγε πάντα αυτό που σκεφτόταν. Μια φορά έκατσε δίπλα στην Twiggy, το μοντέλο, και την αγνόησε για περίπου δύο ώρες και μετά γύρισε προς το μέρος της και της είπε, “Ποια είσαι;”. Η Twiggy της απάντησε “Με λένε Λέσλι, υψηλοτάτη, αλλά οι περισσότεροι με ξέρουν ως Twiggy. Και η Μαργαρίτα γυρίζει και λέει, “Πόσο κρίμα”» αναφέρει χαρακτηριστικά η Μποντ. «Ήταν απίστευτα σνομπ. Και αμαύρωσε τη φήμη της βασιλικής οικογένειας με τον τρόπο ζωής της, τον κατεστραμμένο γάμο της και ένα διαζύγιο που τη στιγμάτισε» συνέχισε.

Μία από τις πιο σημαντικές πτυχές που ίσως συνέβαλαν στην εικόνα της «ντίβας» της πριγκίπισσας Μαργαρίτας ήταν η πολυτάραχη ερωτική της ζωή. Η σχέση της με τον λοχαγό Πίτερ Τάουνσεντ, έναν χωρισμένο ήρωα πολέμου, προκάλεσε εθνικό σκάνδαλο .

Η Μάργαρίτα τελικά παντρεύτηκε το 1960 τον φωτογράφο Άντονι Άρμστρονγκ Τζόουνς αλλά ο γάμος τους τελικά έληξε. Πρόκειται για το μεγαλύτερο βασιλικό διαζύγιο μετά από αυτό του Ερρίκου του 8ου.

«Όμως, η κίνηση αυτή άνοιξε τον δρόμο για τα νεότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας να μπορούν να απεμπλακούν από κατεστραμμένους γάμους» συνόψισε η Μποντ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό