15.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Κι εσύ που σπούδασες δικηγόρος, πού είσαι τώρα;»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Δεν απογοητεύτηκε ο πατέρας σου που αντί να είσαι στις δικαστικές αίθουσες κάθεσαι στα πάνελ;»

Το γέλιο σκόρπισε με τις ατάκες και την διάθεσή του στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» ο Διονύσης Ατζαράκης, που ήταν σήμερα καλεσμένος. Ο γνωστός stand-up comedian μίλησε για την ενασχόλησή του με την κωμωδία, αποκαλύπτοντας ότι εδώ και 3 χρόνια ετοιμάζει μία καινούργια σειρά, ενώ αναφέρθηκε και στην επιθυμία του πατέρα του να γίνει δικηγόρος, πειράζοντας γι’ αυτό και την Τζένη Μελιτά, που έχει σπουδάσει νομική.

«Ετοιμάζω μία μίνι σειρά που τη δουλεύουμε καιρό τώρα, πριν τον Co. Παίζουν η Μαίρη Συνατσάκη, ο Γιάννης Μποστατζόγλου, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Νάντια Μπουλέ, ο Θανάσης Αλευράς και πολλοί άλλοι», αποκαλύπτει ο Διονύσης Ατζαράκης.

«Ο Co και η εγκυμοσύνη της Μαίρης μας ανάγκασαν να κάνουμε regroup-rethink», τόνισε ο κωμικός, αναφέροντας ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τηλεοπτικούς σταθμούς.

«Τον πατέρα σου τον στεναχώρησες όμως. Δεν έγινες δικηγόρος», του είπε η Τζένη Μελιτά.

«Σιγά-σιγά αρχίζει να το χωνεύει. Κι εσύ που σπούδασες δικηγόρος, πού είσαι; Δεν απογοητεύτηκε που αντί να είσαι στις δικαστικές αίθουσες κάθεσαι στα πάνελ;», της απάντησε χαριτολογώντας ο Διονύσης Ατζαράκης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό