25.3 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Κινούμενος τρόμος: «Έλουζε» με διαβρωτικό υγρό παγκάκια και κάδους στο κέντρο του Βόλου

Ειδήσεις Ελλάδα

Με ακουαφόρτε (υδροχλωρικό οξύ), ένα ισχυρό οξύ, πολύ διαβρωτικό, άνδρας «έλουζε» παγκάκια και κάδους απορριμμάτων και ανακύκλωσης στο κέντρο του Βόλου.

Όπως αναφέρει το taxydromos.gr, πρόκειται για άγνωστο άνδρα που περιφερόταν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης (5/6), στην περιοχή μπροστά από το Δημαρχείο Βόλου, κρατώντας στα χέρια του το μπουκάλι με το επικίνδυνο υγρό, το οποίο έχυνε πάνω σε κάδους και παγκάκια, για ακατανόητους λόγους.

Ο άνδρας εντοπίστηκε από πολίτες να κινείται στο πάρκο Ρήγα Φεραίου και περνώντας δίπλα από κάδους και αστικό εξοπλισμό να ψεκάζει με υδροχλωρικό οξύ. Οι κινήσεις του και το χαρακτηριστικό μπουκάλι που κρατούσε στα χέρια προκάλεσαν υποψίες.

Μόλις αντιλήφθηκαν τι κάνει ο άντρας ενημέρωσαν τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας Γιώργο Πράττο, που εκείνη την ώρα προσερχόταν στο δημαρχείο Βόλου για την προγραμματισμένη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και υπήρξε κινητοποίηση.

Ελέγχθηκαν και άδειασαν οι κάδοι από την υπηρεσία καθαριότητας ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκε και η δημοτική αστυνομία προκειμένου να εντοπίσει τον άντρα που κυκλοφορούσε με το μπουκάλι στο χέρι, με κίνδυνο να βλάψει κάποιον περαστικό ή και να τραυματιστεί ο ίδιος.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε περίπτωση που κάποιος ανυποψίαστος πολίτης έρχονταν σε επαφή με το υγρό, είτε αν καθόταν σε κάποιο από τα παγκάκια είτε αν επιχειρούσε να πιάσει το καπάκι του κάδου για να πετάξει τα σκουπίδια του, ενδεχομένως να αντιμετώπιζε  πολύ σοβαρά εγκαύματα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό