33.4 C
Athens
Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2024

Κινητικότητα με Σαμάτα, τον θέλει η Αλ Κολούντ

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΟΚ

ΣΑΒΒΑΣ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ
30.06.2024 | 08:32

INTIME SPORTS

Η Αλ Κολούντ από την Σαουδική Αραβία έχει προσεγγίσει τον Τανζανό επιθετικό και σύμφωνα με όσα γράφονται στην Αφρική είναι κοντά σε συμφωνία και με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του

Η Αλ Κολούντ είναι κοντά στην απόκτηση του Αλί Σαμάτα, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην Αφρική σχετικά με το μέλλον του Τανζανού επιθετικού.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η ομάδα από την Σαουδική Αραβία, που ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία, βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του 31χρονου φορ.

Ο Σαμάτα που η αλήθεια είναι ότι δεν κατάφερε να προσφέρει όσα περίμεναν οι άνθρωποι του Δικεφάλου, όταν τον απέκτησαν το περυσινό καλοκαίρι, έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 με δυνατότητα ανανέωσης και για μια επιπλέον σεζόν. Είναι ωστόσο δεδομένο ότι στην Τούμπα θα συζητούσαν κάθε σοβαρή πρόταση για την παραχώρηση του.

Βέβαια το timing μιας ενδεχόμενης μετακίνησης του δεν μοιάζει να είναι κατάλληλο. Και αυτό διότι αν τελικά επιβεβαιωθεί το ενδιαφέρον των Σαουδαράβων – και με τον φορ που θέλει να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ να μην έχει συμφωνήσει ακόμη – η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα μείνει με μοναδικό επιθετικό τον Μπράντον Τόμας.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, αν παραχωρηθεί ο Τανζανός ο ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένος να ψάξει για δυο επιθετικούς, από την στιγμή που έχει αποχωρήσει, με δανεισμό στη Νυρεμβέργη και ο Στέφανος Τζίμας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό