16.8 C
Athens
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024

Κιμ Καρντάσιαν: Έγινε 44 ετών – Οι ευχές της μητέρας της μέσα από ένα φωτογραφικό άλμπουμ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Κιμ Καρντάσιαν γιορτάζει τα 44α γενέθλιά της στις 21 Οκτωβρίου και η μητέρα της Κρις Τζένερ, της ευχήθηκε μέσα από μία ανάρτηση στο Instagram.

Η μητέρα της διάσημης τηλεπερσόνας και επιχειρηματία για την ξεχωριστή αυτή ημέρα δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό. Σε μερικές από αυτές ποζάρουν μαζί, κάποιες είναι από την παιδική ηλικία της Καρντάσιαν, ενώ σε άλλες απαθανατίζεται εκείνη με τα παιδιά της.

Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Χρόνια πολλά στην πανέμορφη Κίμπερλυ μου!!! Είσαι πραγματικά φως για όποιον σε γνωρίζει. Η δύναμη και η αποφασιστικότητά σου είναι μοναδικές και ο τρόπος που παλεύεις ασταμάτητα για όσους χρειάζονται τη βοήθειά σου, δίνοντας πάντα την ενέργεια και την αγάπη σου σε όλους γύρω σου.

Είμαι τόσο περήφανη για σένα κάθε μέρα… είσαι η πιο καταπληκτική μητέρα, κόρη, αδερφή, θεία και φίλη. Είσαι ένα τεράστιο κομμάτι της καρδιάς μου, και κάθε πολύτιμη ανάμνηση που έχουμε δημιουργήσει μαζί την κρατώ βαθιά μέσα μου. Μου δίνεις τόση ευτυχία και χαρά, και σε αγαπώ απεριόριστα, πανέμορφη κόρη μου. Σε αγαπώ».

Δείτε το post:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό