15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κιλιάν Εμπαπέ: Δεν ενεργοποιεί την οψιό του και μένει ελεύθερος το 2024

Ειδήσεις Ελλάδα

Παρί Σεν Ζερμέν και Κιλιάν Εμπαπέ έχουν συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024 με τον Γάλλο σούπερ σταρ να μην επιθυμεί να κάνει χρήση της οψιόν για επέκταση έως το 2025

λεύθερος το 2024 ο Κιλιάν Εμπαπέ;Σύμφωνα με την «Equipe» ο 24χρονος σούπερ σταρ δεν προτίθεται να επεκτείνει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν, το οποίο λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Αδιαμφισβήτητα οι άνθρωποι του γαλλικού συλλόγου θέλουν να τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους και να χτίσουν πάνω του. Την ώρα που μοιάζει εξαιρετικά αβέβαιο το μέλλον των Μέσι και Νεϊμάρ.

Το εγκυρότατο Μέσο επισημαίνει ότι ο Γάλλος άσος είναι διατεθειμένος να κάνει επέκταση του συμβολαίου του το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2024, διατηρώντας το δικαίωμα να κάνει χρήση της οψιόν έως το καλοκαίρι του 2023.

Κάτι τέτοιο μοιάζει πολύ πιθανόν να μην συμβεί καθώς δεν φαίνεται να δείχνει εμπιστοσύνη στα πλάνα του συλλόγου και του Νασέρ Αλ Κελαιφί.

Αυτό το γεγονός δημιουργεί έξτρα πίεση στην Παρί εν όψει της νέας σεζόν, όταν και ο Κιλιάν Εμπαπέ θα μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να καραδοκεί για την απόκτησή του.

Mbappé ne devrait pas lever l’option d’un an sur son contrat et met la pression sur le PSGhttps://t.co/05mt8CGqwq pic.twitter.com/lHU6cFfWaC

— L’ÉQUIPE (@lequipe) May 23, 2023



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό