20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη –

Ειδήσεις Ελλάδα

Το πιο δυσάρεστο ραντεβού με τη Μαρθούλα τους, όπως χαρακτηριστικά αποκαλούσαν τη Μάρθα Καραγιάννη, είχαν δώσει σήμερα το μεσημέρι, στις 12,00, στο Α’ Νεκροταφείο οι φίλοι της και οι στενοί συγγενείς της για να της πουν το στερνό «αντίο».

Η Μάρθα Καραγιάννη τους βύθισε σε βαρύ πένθος την περασμένη Κυριακή 18/9, όταν έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, όπως περιέγραψε ο προσωπικός της γιατρός και οικογενειακός της φίλος Δημήτρης Σούρας.

«Δυστυχώς η Μάρθα έφυγε. Τα πράγματα έγιναν ως εξής. Γύρω στη 1 παρά τέταρτο, η Ντόρα η αγαπημένη της φίλη, η αδελφή της, το πιο δικό της πρόσωπο μού τηλεφώνησε για να μου πει ότι βλέπει πως η Μάρθα δεν είναι πολύ καλά. Της είπα να μου μιλήσει, μου είπε «καλημέρα Δημήτρη». Και της απάντησα πως δεν μου φτάνει αυτό. Είπε «κα» και μετά σταμάτησε… Παίρνω την Ντόρα που ήταν δίπλα της στο τηλέφωνο και της ζητώ να καλέσει ασθενοφόρο, τα πάντα. Της έδωσα το νούμερο και σε τρία λεπτά με πήρε η Ντόρα ουρλιάζοντας λέγοντάς μου ότι η Μάρθα έφυγε. Από τότε, είμαστε όλοι δίπλα και είμαστε συγκλονισμένοι. Έφυγε μία μεγάλη πρωταγωνίστρια και για μένα μία σπουδαία φίλη, ένας πολύ δικός μου άνθρωπος. Η Ντόρα είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Αυτή δυστυχώς είναι η αναγγελία του θανάτου της Μάρθας Καραγιάννη. Χάσαμε ένα λαμπρό αστέρι…» είπε μεταξύ άλλων ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού “Καλύτερα Δε Γίνεται” την ημέρα του θανάτου της μεγάλης ηθοποιού που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών.

Gossip-tv.gr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό