18.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κηδεία Μάρθας Καραγιάννη: Χειροκροτούσαν και φώναζαν «Μάρθα»- Το συγκινητικό μήνυμα της Ζωζώς Σαπουντζάκη

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε κλίμα έντονης συγκίνησης τελέστηκε σήμερα η αποχαιρετιστήρια τελετή στη Μάρθα Καραγιάννη.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών για να πει το τελευταίο «αντίο» στην αγαπημένη ηθοποιό, που έφυγε από τη ζωή στα 83 της χρόνια.

Ανάμεσά τους στενοί φίλοι, όπως ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας και η Ντόρα Σούμα, συγγενείς, γνωστοί ηθοποιοί και χορευτές, όπως η Άννα Φόνσου, η Ζωζώ Σαπουντζάκη, ο Μάκης Δελαπόρτας, ο Φώτης Μεταξόπουλος, ο Δημήτρης Παπάζογλου, ο Σπύρος Μπιμπίλιας, ο πρώην ποδοσφαιριστής και επί χρόνια σύντροφος της Μάρθας Καραγιάννη, Βασίλης Κωνσταντίνου, η Αλίκη Κατσαβού, σύζυγος του Κώστα Βουτσά, με τον γιο τους Φοίβο, η Μαίρη Ιωαννίδου, καθώς και απλοί άνθρωποι που ήρθαν να αποχαιρετίσουν τη μεγάλη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου, η οποία έλαμψε στα χρόνια της εμπορικής ακμής του.

«Η Μάρθα Καραγιάννη ήταν ένα κομμάτι από τη ζωή μου. Εγώ τη Μάρθα δεν την αγάπησα γιατί ήταν σταρ του ελληνικού κινηματογράφου. Εγώ τη γνώρισα ως έναν άνθρωπο ντόμπρο και ειλικρινή με θέληση για να ζήσει» δήλωσε ο πρώην σύζυγός της Μάρθας Καραγιάννη, Βασίλης Κωνσταντίνου.

Facebook Twitter Ο πρώην ποδοσφαιριστής και επί χρόνια σύντροφος της Μάρθας Καραγιάννη, Βασίλης Κωνσταντίνου. Φωτ: Eurokonissi

Facebook Twitter Μαρία Κορινθίου και Γιάννης Αϊβάζης. Φωτ: Eurokonissi

Facebook Twitter Ζωζώ Σαπουντζάκη. Φωτ: Eurokonissi

Facebook Twitter Παναγιώτης Πετράκης. Φωτ: Eurokonissi

Facebook Twitter Αίας Μανθόπουλος. Φωτ: Eurokonissi

Facebook Twitter Θάνος Καληώρας. Φωτ: Eurokonissi

Σε μία φορτισμένη από τη θλίψη ατμόσφαιρα, τα χειροκροτήματα και το όνομα «Μάρθα» συνόδευσαν το φέρετρο ως το αυτοκίνητο που θα μετέφερε στο αποτεφρωτήτιο της Ριτσώνας τη σπουδαία ηθοποιό, όπως ήταν και η επιθυμία της.

«Η επιθυμία της Μάρθας μου θα γίνει πραγματικότητα. Η αποτέφρωση θα πραγματοποιηθεί στη Ριτσώνα, θα τη συνοδέψουν η σύζυγός μου Ελένη και η στενή της φίλη Ντόρα», ανέφερε ο Δημήτρης Σούρας.

Facebook Twitter Φωτ: Eurokonissi

Facebook Twitter Φωτ: Eurokonissi

Facebook Twitter Φωτ: Eurokonissi

Facebook Twitter Φωτ: Eurokonissi

Στεφάνια έστειλαν μεταξύ άλλων οι Δημήτρης-Ελένη-Νίκη Σούρα, Μαίρη Χρονοπούλου, Κάτια Δανδουλάκη, Όμιλος Αντέννα, Βαγγέλης Βουλγαρίδης, Μίμης και Λουκίλα Πλέσσα, Θεοδώρα Βουτσά, Γιάννης Μπουρνέλης, Τμήμα και Τομέας Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κ.ά.

Facebook Twitter Φωτ: Eurokonissi

Facebook Twitter Φωτ: Eurokonissi

Facebook Twitter Φωτ: Eurokonissi

Facebook Twitter Φωτ: Eurokonissi

«Έφυγες νωρίς χωρίς να προλάβω να σου πω πόσο σε αγαπώ», ήταν το συγκινητικό μήνυμα στο στεφάνι της Ζωζώς Σαπουντζάκη, που δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Και τι δεν έχω να θυμάμαι από την Μάρθα… Κάναμε όνειρα. Όνειρα μαζί, τρώγαμε και ονειρευόμαστε. Με γέλασε όμως γιατί έφυγε μόνη. Την τελευταία φορά δεν μπορούσε να μου μιλήσει καλά. Ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι. Μου έσφιγγε το χέρι. Αγαπιόμαστε με την Μάρθα. Θέλω να της πω να με περιμένει», είπε σε δημοσιογράφους.

Facebook Twitter Φωτ: Eurokonissi

Facebook Twitter Φωτ: Eurokonissi

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ DAILY Οι άνδρες προτιμούν τη Μάρθα Καραγιάννη 19.09.22 ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΑΔΑ «Μια γυναίκα-σταθμός, αντίο γοργόνα μας»: Η Finos Film αποχαιρετά τη Μάρθα Καραγιάννη 18.09.22 ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΟΘΟΝΕΣ Μάρθα Καραγιάννη (1939-2022) 18.09.22 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό