31.5 C
Athens
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

Κετσετζόγλου: Προς Φιλαδέλφεια ο Πλάνιτς – Ίσως πάρει 3 στόπερ η ΑΕΚ – Προέκυψε κι άλλος επιθετικός (AUDIO)

Ειδήσεις Ελλάδα


AEKNilsen – 18/7/2022 18:12

Μαγκες δεν εχω γνωμη για τον Πλανιτς. Ουτε απο αυτο που θα πω τωρα, εβγαλα καποιο συμπερασμα για τον παικτη. Δεν τον ξερω, δε μιλαω. Μπηκα ομως να δω τις φασεις του χτεσινου τελικου του Ισραηλινου σουπερ καπ, και δυστυχως στις φασεις που ειναι μεσα ειναι ως αρνητικη παρουσια. Συγκεκριμενα..Βγαινει συρτη κοντινη σεντρα και ετσι οπως απλωνει το ποδι, κοβει την μπαλα αλλα αυτη παει σε αντιπαλο. Στη συνεχεια της φασης αρχικα μαρκαρει σωστα, αλλα μετα καθως παει να παρει… ΣΥΝΕΧΕΙΑ θεση για σεντρα των αλλων, παιρνει τελειως κακη θεση στην περιοχη τους καθως αφηνει μοναχο του τον επιθετικο που ερχοτανε πισω του. Τελικα η σεντρα πηγε αλλου, και το καλο ειναι οτι αυτος ειχε ηδη παρει σωστα θεση πανω στη γραμμη του τερματος.

Ειναι και στη φαση του γκολ των αλλων αλλα δεν φταιει που βγηκε μονος του ο αλλος. Περασε καθετη πασα απο πανω του, και μετα ετρεξε αλλα δεν προλαβε τον επιθετικο κ φαγανε το γκολ. Εδω φταιει ο αλλος αμυντικος.

Η τριτη φαση ομως ειναι καθαρο τσαφ. Γινεται σεντρα, παει χαμηλα η μπαλα, απλωνει να διωξει και κανει τσαφ δινοντας συστημενο σουτ το οποιο εβγαλε ο τερματοφυλακας. Και στην τελευταια φαση, σκαει η μπαλα καθετα μεσα στην μικρη περιοχη και παιρνει φορα προς το τερμα, και αντι να βαλει το κεφαλι να διωξει παει να σηκωσει το ποδι ψηλα. μπηκε γκολ αλλα ηταν φαουλ.

Μαγκες ξανατονιζω, δεν εβγαλα συμπερασμα απο τα χαιλαιτς ενος ματς. Απλα τυχαινει και ειναι μεσα στις μισες φασεις του βιντεο.

Δειτε το βιντεο και εσεις και αμα θελει καποιος να πει κατι, το λεει.

-Video-> Τιτλος Youtube, Maccabi Haifa vs Hapoel Be’er Sheva 1-1

Οι φασεις με τον Πλανιτς ειναι 2:20, 2:59, 3:49, 4:20.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό