31.2 C
Athens
Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2024

Κετσετζόγλου: Ο Αλμέιδα κατάφερε, το μειονέκτημα του Αραούχο να το κάνει πλεονέκτημα, τι θα γίνει με Σιντιμπέ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Κώστας Κετσετζόγλου είπε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα το πρωί της Παρασκευής (14/10) στον… αέρα του ΣΠΟΡ FM. Μεταξύ άλλων, στάθηκε στον Ματίας Αλμέιδα και στα όσα έχει καταφέρει ήδη στο ρόστερ της ΑΕΚ, όπως για παράδειγμα στο να μετατρέψει το μειονέκτημα του Σέρχιο Αραούχο σε πλεονέκτημα, περνώντας τον Λιβάι Γκαρσία στην κορυφή της επίθεσης. Επίσης, μίλησε και για το πότε αναμένεται να κάνει ντεμπούτο ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ.

Αρχικά, σχολίασε τα εξής: «Νομίζω πλέον είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Περιμένουμε να δούμε να έχουν αποτελέσματα τα όσα έχει κάνει η ΠΑΕ ΑΕΚ για τα προβλήματα που υπήρξαν για τους θεατές. Στο αγωνιστικό, υπάρχει ανυπομονησία. Αυτό κρύβει κινδύνους. Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα πολύ καλύτερη από την περσινή».

Αναφορικά με την 11άδα, πρόσθεσε αρχικά: «Πιστεύω μπορεί να μην αλλάξει και τίποτα, γιατί έχουμε και άλλο παιχνίδι, που μπορεί να γίνει την Πέμπτη. Θα μάθουμε ακριβώς την ώρα, μετά από τη συμφωνία με την Cosmote για το Κύπελλο. Εκεί, ίσως δούμε τον Σιντιμπέ. Είναι 51-49, το να μην αλλάξει κάτι με τον Ατρόμητο και να γίνουν αλλαγές σε ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Σιντιμπέ είναι σχεδόν 100% έτοιμος. Ο Γιόνσον είναι καλά, που ήταν κολόνα στα πρώτα ματς, μέχρι να έχει αυτό το πρόβλημα. Ο Τσούμπερ είναι έξω, θα δούμε τι ακριβώς έχει. Οπότε πιθανόν να δούμε ίδια 11άδα».

Ακολούθως, συμπλήρωσε: «Ο Αθανασιάδης έδειξε ότι δεν θα πανικοβληθεί η ΑΕΚ, αν δεν παίξει ο Στάνκοβιτς. Η ΑΕΚ θέλει να έχει δύο έτοιμους τερματοφύλακες. Ο Ρότα είναι φαβορί για δεξιά. Αριστερά, το στοίχημα είναι ο Μοχαμάντι. Ο Αλμέιδα μπορεί να τον φέρει σε πολύ καλό επίπεδο. Το κεντρικό δίδυμο δεν αλλάζει. Μουκουντί και Βίντα. Ο Σιμάνσκι δεν βγαίνει όπως παίζει. Μπροστά να είναι ο Γκαρσία και οι άλλοι ας παίξουν όπου θέλουν. Ο Πινέδα πραγματικά παίζει όπου θέλει. Πατάει όλο το γήπεδο. Είναι το κλειδί της ομάδας. Το τρανζίσιον το κάνει ιδανικά. Ειλικρινά, είχα καθίσει να δω τα στιγμιότυπα από τη Θέλτα, πριν έρθει στην ΑΕΚ. Έμπαινε αλλαγή, έπαιρνε αμέσως πρωτοβουλίες. Εκεί δεν τον… παίζανε. Αυτό είναι καλό για την ΑΕΚ».

Για τον Αραούχο και τον Γκαρσία, συμπλήρωσε: «Ο Αραούχο είναι κλειδί για τη μεταμόρφωση της ομάδας. Με τον Βόλο, ο Αραούχο που έπαιζε σέντερ φορ, δεν είχε ούτε μία τελική. Ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Βάζοντας τον Γκαρσία στην κορυφή, το μειονέκτημα του Αραούχο, έγινε πλεονέκτημα. Ο Αλμέιδα ασχολείται πάρα πολύ με το ρόστερ. Ο Μοχαμάντι είναι θέμα να τον ανεβάσει ψυχολογικά και να του δώσει μία σωστή κατεύθυνση. Τον Σιμάνσκι τον έχει κάνει αμυντικό χαφ. Είχε την ιδέα και για τον Γκαρσία για σέντερ φορ. Έχει παίξει 5 ματς εκεί και έχει βάλει γκολ και στα 5. Αυτό δεν είναι τυχαίο. Στα άκρα είχε προβλήματα με τα ντουμπλαρίσματα. Δεν είναι παίκτης ρυθμού, όπως ο Ελίασον, που είναι πιστό σκυλί και ανεβοκατεβαίνει συνέχεια. Με τον Γκάνεα είχε πρόβλημα στη Λεωφόρο, στο να μαρκάρει. Τον Γκαρσία είναι κρίμα να τον βάλεις σε τέτοια διαδικασία. Πρέπει να έχει την έκρηξη για να σου δώσει 4-5 φάσεις».

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα – 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό