16.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κετσετζόγλου: Κοντά σε μεταγραφή η ΑΕΚ- Ζωντανή για Πινέδα (AUDIO)

Ειδήσεις Ελλάδα

Πλησιάζει η ολοκλήρωση της πρώτης μεταγραφής της ΑΕΚ, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η ΑΕΚ είναι κοντά σε μεταγραφή, αλλά δεν έχει διαρρεύσει κάτι παραπάνω. Μπορούμε να πούμε με σχετική βεβαιότητα πως η πρώτη μεταγραφή είναι θέμα χρόνου. Πιθανό να πρόκειται για χαφ. Για τη θέση αυτή έχουν ακουστεί ο Γιόνσον και ο Πινέδα. Γενικά η ομάδα έχει 5-6 ενεργά μέτωπα μεταγραφών και είναι πιθανό σε συνδυασμό και με τις αποχωρήσεις να κλείσει τη μεταγραφική περίοδο και με 10 μεταγραφές», τόνισε.

«Ο Πινέδα θέλει να έρθει, η ΑΕΚ συνεχίζει τις επαφές με τη Θέλτα και το θέμα δεν έχει κλείσει. Οι Ισπανοί επιμένουν σε πώληση, αλλά από τη στιγμή που δεν θέλει να επιστρέψει στο Μεξικό είναι ανοιχτό. Για να κλείσει η απόκτησή του, θα πρέπει να είναι η οψιόν από 3 εκατ. ευρώ και πάνω. Όσο για τον Κριχόβιακ, νομίζω πως δεν είναι καθόλου στα πλάνα της ομάδας. Θέλει παίκτες με άλλα χαρακτηριστικά», πρόσθεσε.

Τέλος, για το θέμα του στόπερ είπε: «Ο Βιτάο είναι μια πάρα πολύ δύσκολη περίπτωση, αλλά ακόμη δεν έχει τελειώσει αρνητικά. Δεν ισχύει αυτό που γράφτηκε στη Βραζιλία πως συμφώνησε να μείνει στην Ιντερνασιονάλ».

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα – 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό