29.3 C
Athens
Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024

Κετσετζόγλου: Έχει κάνει συζήτηση… ωρών με τον Άμραμπατ ο Αλμέιδα – Τι ισχύει με Κάμπα (AUDIO)

Ειδήσεις Ελλάδα


sotnik – 25/8/2022 13:42

Εφόσον γίνουν οι 2 μεταγραφές που θεωρούνται σίγουρες (δεξί χαφ, επιθετικός), ας δούμε πως διαμορφώνεται το ρόστερ. Θα γράψω μία, κατά προσέγγιση, βασική 11άδα με 352 και μία αναπληρωματική με 433:

1. Στάνκοβιτς – Μουκουντί, Βίντα, Χατζισαφί – Μεταγραφή, Τσούμπερ, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα – Γκαρσία, Αραούχο… ΣΥΝΕΧΕΙΑ 2. Αθανασιάδης (Χατζηεμμανουήλ) – Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Μοχαμάντι – Σιμάνσκι, Γαλανόπουλος (Φράνσον), Μάνταλος – Άμραμπατ, Μεταγραφή, Αλμπάνης

Σύνολο 24 παίκτες, χωρίς να υπολογίζουμε τους μικρούς Ραντόνια, Λάτσι, Κοσίδη, Μαχαίρα, και χωρίς να ξέρουμε ποιοι θα μας μείνουν αμανάτι από τους Τσιντώτα, Μπακάκη, Λε Ταλέκ, Ανσαριφάρντ.

Αυτό το ρόστερ θα παίξει 15 αγώνες πρωταθλήματος και 1 ή 2 αγώνες Κυπέλλου μέχρι την 1η Ιανουαρίου, που ξεκινά η επόμενη μεταγραφική περίοδος. Άρα, η όποια κουβέντα για επιπλέον ενίσχυση πρέπει να γίνεται στη βάση του υπάρχοντος ρόστερ και του σχεδιασμού του Αλμέιδα.

1η παρατήρηση είναι ότι προκύπτει γιατί ο Αλμέιδα δεν ζητάει ακραία μπακ. 1) στην βασική 11άδα δεν παίζει με ακραία μπακ, 2) η αναπληρωματική 11άδα έχει ακραία μπακ, οπότε το να έρθει κι άλλος ένας δεν προσφέρει τίποτα, μόνο συνωστισμό. Σημειώνω απλώς πως γράφω ό,τι βλέπω, όχι τι θέλω (εγώ π.χ. θα ήθελα να μην πάρουμε χαφ-εξτρέμ αλλά μπακ-χαφ, και για καλύτερη ισορροπία και γιατί γυρνάς πιο εύκολα το σύστημα σε περίπτωση που δεν σου βγει το 352).

2η παρατήρηση είναι ότι από την στιγμή που μπορεί να φέρνει Σιμάνσκι, Μάνταλο από τον πάγκο, υπολογίζοντας επιπλέον και τον υγιή Γαλανόπουλο, δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να φέρει επιπλέον παίκτη στα χαφ, εκτός κι αν προκύψει μία πολύ καλή ευκαιρία.

3η παρατήρηση είναι ότι περίπτωση να έρθει 3ος στόπερ υπάρχει μόνο αν διαπιστωθεί από τον Αλμέιδα ότι ένας από τους Μουκουντί, Χατζισαφί, Τζαβέλλα δεν είναι επαρκής για την 3άδα (τον Μήτογλου τον θεωρώ τελευταίο στην ιεραρχία). Διαφορετικά, έχοντας 5 στόπερ είναι μάλλον απίθανο να πάει και για 6ο.

4η παρατήρηση είναι ότι παίκτης τύπου Φερνάντες (που μπορεί να παίξει και ως εξτρέμ, και πίσω από τον επιθετικό) σαφώς και χωράει στο ρόστερ, στη θέση του Αλμπάνη. Μακάρι να πείσει τον Αλμέιδα το Σάββατο ότι αξίζει η περίπτωσή του (αν προλάβουμε τον ΠΑΟΚ), χωρίς να μας κάνει βεβαίως καμιά ζημιά και τρέχουμε!

5η παρατήρηση είναι ότι αναπληρωματικοί του νέου χαφ και του Τσούμπερ λογικά θα θεωρούνται, από δεξιά Ρότα ή Γκατσίνοβιτς (το «πείραμα» Άμραμπατ ελπίζω ότι δεν θα το ξαναδούμε) και από αριστερά Μοχαμάντι ή Χατζισαφί (με πιθανή είσοδο Τζαβέλλα στην 11άδα).

Για να μην παρερμηνευτώ, προσπάθησα να αποτυπώσω όσο γίνεται αυτό που πραγματικά ισχύει. Δεν σημαίνει ότι συμφωνώ, άλλωστε όσοι μου κάνουν την τιμή να διαβάζουν αυτά που γράφω γνωρίζουν ότι έχω σοβαρές αμφιβολίες και αντιρρήσεις με πολλά. Κάθε διαφωνία και παρατήρηση σε όσα έγραψα δεκτή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό