22.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κετσετζόγλου: Έτοιμη για κάθε περίπτωση μεταγραφικά η ΑΕΚ (AUDIO)

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Κώστας Κετσετζόγλου μίλησε το πρωί της Παρασκευής (25/11) στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM» για όλα τα θέματα που αφορούν στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Αρχικά μίλησε για το γεγονός ότι οι Μιλάντ Μοχαμάντι και Ερσάν Χατζισαφί αρχίζουν βασικοί στο ματς του Ιράν κόντρα στην Ουαλία για το Μουντιάλ, αλλά και για την προετοιμασία στην Ολλανδία: «Είναι βασικοί οι Μοχαμάντι και Χατζισαφί και πάμε για πρόκριση. Εκτός από αυτό, τελείωσε η άδεια σήμερα. Αύριο γίνονται ιατρικές εξετάσεις και την Κυριακή αναχωρεί η ομάδα για την Ολλανδία. Θα δώσει και ένα φιλικό παιχνίδι. Δεν ξέρουμε αντίπαλο, αλλά θα είναι τρία ημίχρονα. Θα πάνε όλοι στην Ολλανδία. Και ο Ελίασον. Θέλει ο προπονητής να τους έχει όλους. Θα είναι και ο Τσούμπερ και ο Άμραμπατ. Θα δούμε σε τι κατάσταση θα είναι. Αν καταφέρουν να προπονηθούν εκεί, θα είναι έτοιμοι να παίξουν μετά. Πρέπει η ομάδα να βρει ξανά ρυθμό. Η ΑΕΚ ήταν σε μια καλή κατάσταση. Δεν έδειχνε να χρειάζεται τόσο πολύ την ξεκούραση».

Αναφορικά με τα μεταγραφικά, υπογράμμισε: «Στα μεταγραφικά, να δούμε αν με την επιστροφή του Αλμέιδα, θα γίνει κάτι. Δεν βλέπω κινητικότητα. Πιστεύω και στην Ολλανδία, μπορεί να δει κάτι, που να αλλάξει τα πράγματα. Αυτή τη στιγμή, η ΑΕΚ το μόνο που έχει κάνει, είναι το να έχει έναν φάκελο, για να ξέρει πώς να κινηθεί και που. Για τον Φερνάντες, ίσως να έχει έρθει ήδη από την Ισπανία. Θα μπορεί να είναι διαθέσιμος από το ματς στα Γιάννινα, όπου μπορεί να είναι απέναντι στην ΑΕΚ και ο Τσιντώτας. Θα έχει ένα έξτρα ενδιαφέρον αυτό».

Σχετικά με τον Ορμπελίν Πινέδα, συμπλήρωσε: «Για τον Πινέδα υπάρχουν δημοσιεύματα από το Μεξικό. Λογικό είναι να τον θέλουν ομάδες από το Μεξικό. Ο Πινέδα το καλοκαίρι ήταν ξεκάθαρος, όταν έφευγε από τη Θέλτα. Είχε πει ότι δεν ήθελε να γυρίσει στο Μεξικό».

Όσο για το αν η ΑΕΚ θα κινηθεί για την απόκτηση στόπερ, πρόσθεσε: «Δεν νομίζω ότι αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ καίγεται για σέντερ μπακ, αλλά αν μπορεί και βρει, θα γίνει. Ο προπονητής εμπιστεύεται και τους τέσσερις που έχει. Το καλοκαίρι που ήθελε δυο βασικούς στόπερ, τους πήρε. Υπολογίζει κανονικά και Μήτογλου και Τζαβέλα. Για το καλοκαίρι, θα θέλει σίγουρα έναν άλλο. Τελειώνει και το συμβόλαιο του Τζαβέλα. Πιθανότατα να μην συνεχίσει. Δεν είναι τόσο απλό να πάρεις στόπερ μέσα στη σεζόν, που δεν θα υπολογίζεται για βασικός».

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα – 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό