28.9 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Κερδισμένος και στην… κερκίδα ο Παναθηναϊκός – Αυτή είναι η «καυτή» σύντροφος του Πελίστρι

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε το «here we go» και ο Φακούντο Πελίστρι θα γίνει παίκτης του Παναθηναϊκού. Το «τριφύλλι» θα αγοράσει τον 22χρονο Ουρουγουανό έναντι 6 εκατ. ευρώ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν θα βγει κερδισμένο… μόνο αγωνιστικά, καθώς μαζί με εκείνον θα έρθει στη χώρα μας και η εντυπωσιακή σύντροφός του!

Η Κάμι Γκαρσία στηρίζει πάντα τον Πελίστρι και μάλιστα εκείνη ήταν που τον συμβούλεψε σε νεαρή ηλικία να αφήσει την Ουρουγουάη και να υπογράψει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι δυο τους έρχονται ακόμα πιο κοντά με το σκυλάκι που έχουν, το οποίο το έχουν ονομάσει «Τόκιο». 

Το αγαπημένο τους μέρος για διακοπές είναι το Ντουμπάι, αλλά πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως η παρουσία της σε λίγο θα βάζει… φωτιά αφενός στο ΟΑΚΑ και αφετέρου στις ελληνικές παραλίες. Η Κάμι Γκαρσία διαθέτει το «κλειδί» στην καρδιά του Ουρουγουανού και το ότι θα ταξιδέψει κι αυτή στην Ελλάδα είναι πολύ σημαντικό για την εξέλιξη του ίδιου.

«Στέλνω στην κοπέλα μου τρεις καρδιές, αλλά δεν πρέπει να μου απαντήσει. Αν το κάνει, ξαναστέλνω τρεις καρδιές!», είχε αναφέρει σε συνέντευξή του ο Πελίστρι, για το πώς προετοιμάζεται νοητικά πριν από ένα παιχνίδι. «Βάζω τις δύο κάλτσες μου στο ίδιο σημείο και παρατηρώ ποια είναι μεγαλύτερη. Όποια είναι μεγαλύτερη, τη φοράω στο δεξί μου πόδι…», πρόσθεσε.

Η Κάμι Γκαρσία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και δεν χάνει την ευκαιρία να ανεβάσει φωτογραφίες της μαζί με τον Πελίστρι. Και είναι δεδομένο πως θα λατρέψει την Ελλάδα έχοντας βιώσει το υπέροχο κλίμα της Ισπανίας και τις άσχημες καιρικές συνθήκες της Αγγλίας για όλα αυτά τα χρόνια. Και το ΟΑΚΑ θα περνάει κι αυτό καλά…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό