28.7 C
Athens
Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2024

Κερατέα: Βίντεο σοκ με αστυνομικούς να απεγκλωβίζουν κόσμο από τις φλόγες – Ουρλιαχτά και αγωνία

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε εξέλιξη είναι η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το πρωί της Κυριακής (30/6) στην Κερατέα, με την Πυροσβεστική να έχει κινητοποιήσει τεράστιες δυνάμεις.

Μάλιστα, στην περιοχή επιχειρούν και αστυνομικές δυνάμεις έχοντας προχωρήσει σε δεκάδες εκκενώσεις σπιτιών, απεγκλωβίζοντας μέχρι στιγμής 52 άτομα.

Χαρακτηριστικό είναι βίντεο που εξασφάλισε το flash.gr, όπου αποτυπώνονται οι αγωνιώδεις προσπάθειες των αστυνομικών να απεγκλωβίσουν πολίτες από τα σπίτια, πριν φτάσουν εκεί οι πύρινες γλώσσες της πυρκαγιάς.

Συνολικά, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στην περιοχή της Κερατέας από την Αστυνομία επιχειρούν 6 ομάδες ΟΠΚΕ, 8 ομάδες ΔΙ.ΑΣ., 5 περιπολικά της Τροχαίας, 2 περιπολικά της Ασφάλειας, 6 περιπολικά της Άμεσης Δράσης και 3 περιπολικά από γειτονικά Αστυνομικά Τμήματα.

Σε βίντεο που ανέβηκε στη σελίδα της ΕΛ.ΑΣ. στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εμφανίζονται αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε μία προσπάθεια απεγκλωβισμού, καταφέρνοντας να απομακρύνουν με ασφάλεια ηλικιωμένο ζευγάρι από την οικία τους στην Κερατέα, σβήνοντας τη φωτιά από την αυλή τους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό