29.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Κεδέρης στο flash.gr: «Δεν θέλαμε να πάρουν το πρωτάθλημα στο… σπίτι μας»

Ειδήσεις Ελλάδα

Μία ΑΕΚ για… φίλημα παρουσιάστηκε στην Νέα Φιλαδέλφεια κόντρα στον Ολυμπιακό και με 28-23 ισοφάρισε την σειρά των τελικών σε 2-2 με τον τελευταία αγώνα να είναι την Κυριακή στην Ηλιούπολη (16/06, 19:30). 

Ο Χρήστος Κεδέρης, διάσημος για τα… κιτρινόμαυρα αισθήματά του, μίλησε στο flash.gr και στον Δημήτρη Δράκο για την προσπάθεια της ομάδας του, αλλά και για την πιθανότητα που είχαν οι «ερυθρόλευκοι» να κατακτήσουν το πρωτάθλημα στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, κάτι που συνέβη στο τέλος της ημέρας. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας διεθνής:

-Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι σε σχέση με την ζέστη, αλλά και την πίεση που είχατε, πώς ήρθε αυτή η νίκη;«Θα το πω αρκετά απλά. Δεν θέλαμε μέσα στο σπίτι μας να πάρουν το πρωτάθλημα. Είπαμε όλοι οι παίκτες της ομάδας, πως θα πουλήσουμε… ακριβά το τομάρι μας για τον τέταρτο αγώνα. Θέλαμε να μείνουμε ενωμένοι για 60 λεπτά».

Τι μπορείς να μας πεις για τις ατυχίες που είχε η ομάδα σου;«Είχαμε πολλές ατυχίες με τον Λέμος, τον Γιόνσον και τον Στίπε, αλλά ήμασταν μέχρι το τέλος ένα σύνολο και δεν γινόταν να χάσουμε. Έτσι, αφού παίξαμε έξυπνα κόντρα στον Ολυμπιακό, τώρα, πάμε για το 3-2 και την κούπα στην Ηλιούπολη». 

Σίγουρα, ο φετινός τίτλος μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού είναι ο πιο συναρπαστικός που έχουμε ζήσει τα τελευταία χρόνια στον χώρο του χάντμπολ. Αξίζει να αναφερθεί πως και πέρσι, οι δύο ομάδες «πήγαν» σε 5ο παιχνίδι, με την νικήτρια του πρωταθλήματος να είναι η «Ένωση».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό