26.9 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Καφέ μολύβι: Όλα τα tips για το τέλειο καλοκαιρινό natural makeup look

Ειδήσεις Ελλάδα

Εκτός από εκρηκτικά smokey eyes μπορείς να χρησιμοποιήσεις το καφέ μολύβι για το περίγραμμα των χειλιών σου.

Η αλήθεια είναι πως το καλοκαιρινό μακιγιάζ δεν θέλει υπερβολές. Οι λεπτόρρευστες υφές και οι φυσικές αποχρώσεις είναι αυτές που αναδεικνύουν τέλεια τη φρέσκια όψη της επιδερμίδας. Το καφέ είναι ένα από τα γήινα χρώματα που μπορεί να πετύχει το τέλειο natural μακιγιάζ. Εκτός, λοιπόν, από την καφέ mascara -που όλες αγαπάμε πολύ- γιατί χαρίζει ένα smooth αποτέλεσμα, το καφέ μολύβι ματιών είναι το αμέσως επόμενο προϊόν το οποίο επιστρέφει από τα 90s και μπορεί να δημιουργήσει το απόλυτο natural makeup.

Peach blush: 7 ρουζ για να πετύχεις ζουμερά ροδακινί ζυγωματικά σαν της Dua Lipa

Το καφέ μολύβι είναι το νέο μαύρο!

Το καφέ μολύβι έρχεται να πάρει τη θέση του κλασικού μαύρου. Το καφέ μολύβι, είναι απαλό, κρεμώδες και σε περίπτωση λάθους διορθώνεται με μία μόνο κίνηση. Χαρίζει ένα απαλό και γλυκό αποτέλεσμα που κάνει το βλέμμα να φαίνεται πιο ξεκούραστο. Μπορείς να το εφαρμόσεις κάτω στην υγρή γραμμή του ματιού, είτε να δημιουργήσεις τέλεια καφέ smokey eyes. Το σίγουρο είναι ότι πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσεις!

Extra tip: Άλλο ένα beauty trend που ήρθε από τα 90s είναι το lip contouring. Το καφέ μολύβι ματιών θα σου χαρίσει το τέλειο περίγραμμα και θα κάνει τα χείλη σου να φαίνονται πιο ζουμερά και σαρκώδη. Αφού σχεδιάσεις πρώτα το περίγραμμα με το καφέ μολύβι, στη συνέχεια πρόσθεσε το αγαπημένο σου lip gloss και… είσαι έτοιμη!

Επιπλέον, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το καφέ μολύβι, για να ζωγραφίσεις ψεύτικες φακίδες. -Το huge trend που έχει προκαλέσει φρενίτιδα τα τελευταία χρόνια στο TikTok. Αν δεν είσαι από τις κοπέλες, λοιπόν, που έχουν γεννηθεί με φυσικές φακίδες, μην ανησυχείς οι beauty lovers σου έχουν τη λύση! Το καφέ μολύβι ματιών είναι ένα εύκολο hack που μπορεί να σου χαρίσει φυσικές φακίδες σε χρόνο dt. Για να δεις ακριβώς τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις, κάνε κλικ στο παρακάτω TikTok .

Τι ακόμα το σκέφτεσαι; Το καφέ μολύβι δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ!

Θες πιο μακριές βλεφαρίδες; Αυτές οι mascara χαρίζουν διαπεραστικό βλέμμα και κοστίζουν κάτω από 20€

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό