24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Καφέ δερμάτινο μπουφάν: Το essential πανωφόρι επιστρέφει και έχουμε τις 4 πιο stylish εκδοχές

Ειδήσεις Ελλάδα

Το καφέ της σοκολάτας είναι το χρώμα που θα ντύσει το φθινόπωρό του 2024.

Είναι νωρίς σκέφτεσαι. Κι όμως δεν είναι. Προφανώς και δεν φοράμε ακόμα δερμάτινο μπουφάν τον Σεπτέμβριο στην Ελλάδα, αλλά από τη στιγμή που μπήκαμε και επίσημα στο φθινόπωρο καλό θα ήταν να μπούμε σε κανονικό φθινοπωρινό mood. Κάτι που οι περισσότερες ίσως το θέλουμε κιόλας, μιας και έχουμε σίγουρα βαρεθεί το καλοκαιρινό styling. Εξάλλου η επιστροφή στην καθημερινότητα της πόλης αυτή την εποχή μοιάζει να έχει μία μόνο φωτεινή πλευρά, την ανανέωση της ντουλάπας μας και τις πρώτες τάσεις που θα εντάξουμε στα all day σύνολά μας. Πάμε, λοιπόν, να ξεκινήσουμε τη συζήτηση γύρω από το must-have πανωφόρι για το φθινόπωρο του 2024.

Φεστιβάλ Βενετίας: Η Lady Gaga με look Maleficent του οίκου Dior αποθέωσε το total black

Πέρυσι ξεκίνησε δειλά την εμφάνισή του και έγινε το αγαπημένο των fashion insiders, οπότε φέτος έχει μπει για τα καλά στη λίστα των essentials και «απειλεί» να αποκαθηλώσει το αιώνιο staple, το μαύρο μας δερμάτινο μπουφάν. Ο λόγος για το dark brown δερμάτινο, στο χρώμα της ζεστής σοκολάτας.

Nαι, θα το συνδυάσεις εξίσου εύκολα με τα πάντα και θα έρθει να δώσει μία πιο cool και effortless εικόνα στα καθημερνά και βραδινά σου outfits. Από μόνο του το καφέ έχει την ιδιότητα να κάνει το κάθε item πιο ζεστό και ενδιαφέρον, οπότε κάπως έτσι θα πρέπει και εσύ να επενδύσεις σε ένα dark brown δερμάτινο μέσα στο μήνα. Εμείς ξεχωρίσαμε τα 4 κορυφαία shapes που αξίζουν αυτή τη στιγμή την προσοχή σου.

Hot trend alert: Αυτό το φόρεμα θα σε βοηθήσει να απογειώσεις το φθινοπωρινό layering

Τα 4 δερμάτινα που αξίζει να αγοράσεις τώρα σε καφέ απόχρωση:

Bomber jacket: Ένα πολύ ωραίο στυλ που ξεχωρίζει για τα λάστιχα στα τελειώματα. Παρά τον αθλητικό χαρακτήρα του συνδυάζεται τέλεια και με φούστες και casual φορέματα.

Fitted: Η έμπνευσή του έρχεται από τα late 90s και τα 00s. Έχει την πιο απλή μορφή και είναι σίγουρα ένα sexy item.

Biker: Το shape πρωταγωνιστής του περασμένου χειμώνα που παραμένει επίκαιρο. Προτιμάμε εννοείται ένα boxy σχέδιο με 80s ώμους.

Ιδιαίτερες υφές: Το croco και το vinyl πάνε πολύ στο καφέ, απλώς να το έχεις στο μυαλό σου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό