24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Κατερίνα Στικούδη: Ο χορός σε παραλία της Μυκόνου με «καυτό» μαγιό και το παθιασμένο φιλί στον Σερίφη

Ειδήσεις Ελλάδα

Στη Μύκονο βρέθηκε πριν λίγες μέρες η Κατερίνα Στικούδη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και μαζί και ο σύζυγός της Βαγγέλης Σερίφης, καθώς όποτε βρίσκουν ευκαιρία θέλουν να περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί. Το πρόγραμμά τους είχε βόλτες στα γραφικά σοκάκια του νησιού, κολύμπι, φαγητό παρέα με φίλους και νυχτερινή διασκέδαση.

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε το ζευγάρι μαζί με παρέα – μεταξύ των οποίων και ο Βασίλειος Κωστέτσος – σε παραλία της Μυκόνου να διασκεδάζει και μάλιστα η Κατερίνα Στικούδη ήταν πολύ ευδιάθετη. Φορώντας ένα άκρως αποκαλυπτικό, στρινγκ πράσινο μπικίνι χόρευε και συζητούσε με την παρέα της, ενώ κάποια στιγμή γύρισε προς το μέρος του συζύγου της Βαγγέλη Σερίφη και του έδωσε ένα παθιασμένο φιλί.

Οι διακοπές όμως – τουλάχιστον προς το παρόν – τελείωσαν για την τραγουδίστρια, αφού με story της μας ενημέρωσε πρόσφατα ότι επέστρεψε στις υποχρεώσεις της ως μαμά και ότι αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με τα παιδιά της. Όπως εξήγησε όταν κοιμάται το ένα ξυπνάει το άλλο, με αποτέλεσμα να αναρωτιέται αστειευόμενη πότε θα μάθουν τη λέξη «συντονισμός». 

Πρόσφατα σε συνέντευξή της μάλιστα, την είχαν ρωτήσει πώς είναι η ζωή με δυο μωράκια και εκείνη είχε απαντήσει: «Έχει πολύ τρέξιμο, αλλά µου αρέσει η κάθε φάση της ημέρας. Ακόμα κι όταν είμαι κουρασμένη, ένα χαμόγελο του Βύρωνα ή του Νίκου μου δίνει απίστευτη δύναμη. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό για µένα και τα παιδιά που ο Βαγγέλης είναι ένας υπέροχος μπαμπάς και δίνει φροντίδα και αγάπη καθημερινά». 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό