31.8 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Πήρε γράμματα από μαθητές δημοτικού – Τί της γράφουν [pics]

Ειδήσεις Ελλάδα

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Την συγκίνησή της για τα γράμματα που πήρε από μαθητές δημοτικού, εξέφρασε στο Facebook η πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Ανέφερε μάλιστα πως ειδικά τα κορίτσια εκδήλωσαν ιδιαίτερη χαρά για την πρώτη γυναίκα πρόεδρο στην Ελλάδα. Τα γράμματα εστάλησαν από το δημοτικό σχολείο Αγίας Τριάδας Θεσσαλονίκης. Στην απάντησή της, η κ. Σακελλαροπούλου, υπογράμμισε πως και οι γυναίκες μπορούν να φθάσουν όπου ονειρεύονται, χωρίς εμπόδια λόγω του φύλου τους, μόνο με την αξία τους.

Ανέφερε στο μήνυμά της: «Με συγκίνησαν ιδιαίτερα τα γράμματα που πήρα από μαθητές και μαθήτριες του δημοτικού σχολείου Αγίας Τριάδας Θεσσαλονίκης. Είναι αξιοσημείωτο ότι τα κορίτσια ιδίως εκδήλωσαν τη χαρά τους για την εκλογή γυναίκας στην Προεδρία της Δημοκρατίας. Χαρακτηριστικά μου γράφουν: -“Είμαι πολύ πολύ χαρούμενη που για πρώτη φορά θα έχουμε στην Ελλάδα γυναίκα πρόεδρο”. -“Η επιλογή μιας γυναίκας στη θέση αυτή με γεμίζει χαρά και πιστεύω πως το έργο σας θα είναι γεμάτο δημιουργία και ευρηματικότητα”. -“Δίνετε ένα παράδειγμα σε εμάς τα κορίτσια να βάζουμε υψηλούς στόχους και να κυνηγάμε τα όνειρα μας”».

«Χαίρομαι, τους απάντησα, αν η εκλογή μου δίνει το μήνυμα σε όλα τα κορίτσια ότι και οι γυναίκες μπορούν να φθάσουν όπου ονειρεύονται, χωρίς εμπόδια λόγω του φύλου τους, μόνο με την αξία τους», σημείωσε η ίδια. Η πρόεδρος της Δημοκρατίας κάνει τα πρώτα της βήματα στα social media. Προ ημερών εγκαινίασε τον λογαριασμό της στο Twitter, με μήνυμα στο οποίο συνεχάρη τους αρχηγούς για την παρουσία τους σε συζήτηση στη Βουλή.  

Η πρόεδρος της Δημοκρατίας γνωστοποίησε επίσης, πριν από μία εβδομάδα την απόφαση να καταθέσει το ήμισυ του μισθού της στον ειδικό λογαριασμό για την καταπολέμηση των επιπτώσεων της πανδημίας. Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση «η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου, εκτιμώντας τη δύσκολη οικονομική συγκυρία στην οποία έχει βρεθεί η χώρα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης, αποφάσισε για τους επόμενους δύο μήνες να καταθέσει το ήμισυ του μισθού της στον σχετικό ειδικό λογαριασμό». 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό