21.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κατερίνα Ροκάκη : Έτρεξε σε αγώνα στην Κρήτη και μετά πήγε για εγχείρηση

Ειδήσεις Ελλάδα

Μπορεί ένας αθλητής να τρέξει σε αγώνα την προηγούμενη ενός προγραμματισμένου χειρουργείου; Και όμως όσο αδύνατο και αν φαντάζει κάτι τέτοιο η Κατερίνα Ροκάκη, μια δρομέας από τα Χανιά το έκανε!

30
SHARES

H Κατερίνα Ροκάκη κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Coast to Coast Race, που διοργανώθηκε την περασμένη Κυριακή 26 Μαρτίου στην Ιεράπετρα, αλλά η ιστορία της προκαλεί συγκίνηση, ενώ παράλληλα στέλνει δυνατά μηνύματα.

Η δρομέας των Βετεράνων Κρήτης, Κατερίνα Ροκάκη, λοιπόν κατάφερε να τερματίσει δεύτερη στον αγώνα δρόμου υγείας Ιεράπετρας. Αυτό δεν θα αποτελούσε τρομερό επίτευγμα, αν την επόμενη μέρα δεν είχε… προγραμματισμένο χειρουργείο, το 25ο στη ζωή της, προκειμένου να σώσει το νεφρό της!

Η Κατερίνα Ροκάκη, μιλώντας στην τηλεόραση του OPEN και στη δημοσιογράφο Έλβη Μιχαηλίδου απάντησε στο τι είναι αυτό που την παρακινεί να τρέχει και μάλιστα λίγες ώρες πριν υποβληθεί σε σοβαρή επέμβαση.

«Ο κόσμος αναρωτιέται πώς το έκανα αυτό. Είναι ο τρόπος μου να χαλαρώνω. Δεν έβαλα σε κίνδυνο την υγεία μου. Το ότι πήρα μετάλλιο ήταν έκπληξη βέβαια. Δεν είναι ο σκοπός μου αυτός όταν τρέχω, αλλά έχω σκοπό να μπορώ να στέκομαι όρθια. Μου έδιναν κάποτε δύο χρόνια ζωής, όμως χρόνια μετά είμαι ακόμη εδώ. Και με 67% αναπηρία δεν το βάζω κάτω. Θέλω να πω στον κόσμο να βγει από το σπίτι του και να μην εγκλωβίζεται στις αρνητικές σκέψεις του» ανέφερε.

Σχετικές ειδήσεις

Συγκίνηση στον Μαραθώνιο: Πήραν αγκαλιά λιπόθυμη αθλήτρια για να τερματίσει

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια για το 2022!

Αλεξάνδρα Σταματοπουλου: Μήνυμα θάρρους και ελπίδας από την αθλήτρια

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό