22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Κατερίνα Παπουτσάκη και Δανάη Παππά με look 50’s λίγο πριν τη μεγάλη τους κόντρα

Ειδήσεις Ελλάδα

Όλα γίνονται εξαιτίας του Δημήτρη Γκοτσόπουλου ως πατήρ Νικόλαος. Ως Χριστίνα και Χλόη, η Κατερίνα Παπουτσάκη και η Δανάη Παππά  θα βρεθούν αντιμέτωπες στη νέα σειρά του Alpha, Άγιος ¨Ερωτας. 

Με το τέλος των Πανθέων την Παρασκευή, η φετινή τηλεοπτική σεζόν ολοκληρώνεται και στο επίπεδο της μυθοπλασίας. Και όταν κάτι τελειώνει, ξεκινά κάτι νέο. Ήδη έχουν αρχίσει τα γυρίσματα σε αρκετές νέες σειρές και έχουμε τα πρώτα στιγμιότυπα που μας δίνουν και μία πρώτη αίσθηση για ότι επακολουθήσει. Σήμερα έγινε και επίσημα η αρχή για τον Άγιο Έρωτα, τη σειρά που διαδέχεται τον Σασμό, στο καθημερινό prime time του Alpha.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και η Δανάη Παππά, μας αποκάλυψαν και την αλλαγή στο look τους με vibes 50’s.

https://www.instagram.com/p/C2-m4P5oHQO/Χλόη και Χριστίνα σε κόντρα για τον πατήρ Νικόλαο

Σε είχα ήδη ενημερώσει πριν από λίγες μέρες αποκλειστικά για τον Άγιο Έρωτα, μία διαφορετική σειρά η οποία στηρίζεται σε ξένο format, στη χιλιανή τηλενουβέλα με τίτλο «Perdona Nuestros Pecados», (σε ελεύθερη μετάφραση «Ας μετανοήσουμε για τις αμαρτίες μας»), η οποία γνώρισε μεγάλη επιτυχία και στην μεξικάνικη εκδοχή της. Δεν μοιάζει όμως με τις αντίστοιχες μεξικάνικες και viral σειρές του παρελθόντος.

Το καστ ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες και από τα ονόματα των ηθοποιών που συμμετέχουν, θα καταλάβεις πως μιλάμε για μία μεγάλη και με εξίσου μεγάλες προσδοκίες παραγωγή. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του παππά που έρχεται ξαφνικά για να εκδικηθεί για το οικογενειακό του παρελθόν θα είναι ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Όλα περιστρέφονται γύρω από εκείνον αλλά και το γενικότερο κοινωνικό περιβάλλον με δύο μεγάλες οικογένειες στο επίκεντρο. Υπάρχουν κοινωνικές συγκρούσεις, δολοπλοκίες, βεντέτες, ένας ισχυρός γαιοκτήμονας που κρύβει πολλά μυστικά και παίζει επικίνδυνα παιχνίδια εξουσίας, δολοφονίες, εκδίκηση και φυσικά ένας μεγάλος έρωτας.

Η Δανάη Παππά θα υποδυθεί την Χλόη, κόρη του ισχυρού γαιοκτήμονα της μικρής πόλης, θα ερωτευτεί τον γοητευτικό ιερέα, αγνοώντας τα μυστικά του. Το love story του Σταύρου Ζαλμά και της Θεοφανίας Παπαθωμά στο «Άγγιγμα ψυχής» αναβιώνει με διαφορετικό τρόπο. Τον πατέρα της θα υποδυθεί, ο Δημήτρης Παπανικολάου στον πρώτο του τηλεοπτικό ρόλο. Ως μητέρα θα δούμε την Ταμίλα Κουλίεβα. Η Υβόννη των Παγιδευμένων, επίσης διαφορετική.

Όμως ανάμεσά στη σχέση (πλατωνική αρχικά) του ιερέα και της Χλόης, θα μπει η Κατερίνα Παπουτσάκη ως Χριστίνα με σύζυγο τον Γιάννη Τσορτέκη, εκπροσωπώντας τη δεύτερη ισχυρή οικογένεια της πόλης. Η ηθοποιός μας παρουσίασε και το νέο της look με στιλιστικές αναφορές στα 50’s στα πρώτα γυρίσματα της σειράς.

Με παρόμοιο στυλ και η Δανάη Παππά, εντελώς διαφορετική από τη Θοδώρα του Σασμού.

«Άφαντος» προς το παρόν από αυτά τα στιγμιότυπα είναι ο πατήρ Νικόλαος που υποδύεται ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος. Είδαμε μόνο τη μορφή του ως σκιά, σε ένα story της Δανάης Παππά.

Το ψηφιοποιημένο τρέιλερ με τη μορφή της Δανάης Παππά έχει ήδη κυκλοφορήσει και ακολουθεί και εκείνο σε λίγες μέρες με όλους τους πρωταγωνιστές. Βλέπουμε πως τρέχουν δάκρυα από τα μάτια της. Είναι ένας μικρός προπομπός για όσα δραματικά δούμε από τον Σεπτέμβριο.

Σκηνοθέτης της σειράς είναι ο Σπύρος Μιχαλόπουλος, σκηνοθέτης τόσο των Πανθέων όσο και των Άγριων Μελισσών κατά το παρελθόν. Η δική του ιδιαίτερη ματιά, είναι ένα ακόμη στοιχείο της ποιοτικής προσέγγισης της παραγωγής.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό