29.9 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

Κατερίνα Μπατζελή: «Είμαστε σε περίεργη φάση εξελίξεων – Δεν θα υπογράψω τη σύμβαση»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Κατερίνα Μπατζελή, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, ξεκαθαρίζει για τη συνεργασία της με την ΕΑΤΑ και τις πολιτικές επιθέσεις που – όπως λέει – έχει δεχθεί.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πίσω από τις Γραμμές», στο Action 24, είπε: «Επειδή λίγο πριν μπω στο στούντιο πληροφορήθηκα κάτι, κι όπως ξέρετε ποτέ δεν ήμουν μισθωτή, αλλά πολλά χρόνια εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας, θα ήθελα επί προσωπικού να ξεκαθαρίσω και να δώσω απάντηση σε δημοσίευμα σχετικά με τη συνεργασία μου, βάσει σύμβασης που προβλέπεται από τον νόμο 4412/2016, με την ΕΑΤΑ (Αναπτυξιακή Εταιρεία του Δήμου Αθηναίων). Στην πολιτική μου πορεία, πορεύθηκα πάντα με αξίες και ειλικρίνεια. Δεν ενέπλεξα την επαγγελματική μου δραστηριότητα ως ελεύθερος επαγγελματίας με πολιτικές συμφωνίες και αυτό έχει αναγνωριστεί από όλους. Δεν είχα συνδέσει ποτέ την πολιτική μου καριέρα με την επαγγελματική. Είμαστε σε περίεργη φάση εξελίξεων, βάλλεται ο κ. Δούκας».

Σύμφωνα με την κα Μπατζελή, η «επίθεση» γίνεται:

«στο πρόσωπό μου εντέχνως, ως αντιπερισπασμός για τους ελέγχους των ορκωτών λογιστών στους επιμέρους οργανισμούς του Δήμου για τη διαχείρισή τους από την προηγούμενη δημοτική αρχή»,στην απαξίωση του έργου του κ. Δούκα, που στοχεύει στην ανάπτυξη του Δήμου και στον εξορθολογισμό της λειτουργίας του».

Όπως σημειώνει, λόγω των πολιτικών και κομματικών εξελίξεων και για να αποφευχθούν «συνειρμοί και υπονοούμενα», η ίδια αναφέρει ότι δεν θα υπογράψει την εν λόγω σύμβαση, «όχι ως υποχώρηση και αδυναμία υποστήριξης του τεχνοκρατικού μου έργου, αλλά γιατί ποτέ δεν ήμουν “θεατής” στις πολιτικές και κομματικές εξελίξεις και δεν θα αφήσω κανέναν να υπονοήσει ότι έχουν υπάρξει χειραγωγούμενες συμφωνίες, αλλά ούτε και να υπονομεύσει τον λόγο μου».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό