35 C
Athens
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Κατερίνα Καινούργιου: Πώς θα πετύχεις το χτένισμα που δίνει την αίσθηση ότι βγήκες από τη θάλασσα

Ειδήσεις Ελλάδα

Είναι ένα εύκολο χτένισμα που γίνεται σε χρόνο ρεκόρ και μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη ακόμα και τις bad hair days σου. 

Το Νο1 καλοκαιρινό χτένισμα που ταιριάζει σε κάθε μήκος και τύπο μαλλιών είναι το wet look. Αυτό το βρεγμένο εφέ δίνει την αίσθηση ότι βγήκε μόλις από τη θάλασσα ή την πισίνα. Είναι ένα χτένισμα που ταιριάζει σε κάθε περίσταση, ωστόσο, θεωρείται ιδανικό για τους hot μήνες του καλοκαιριού, καθώς χαρίζει μία δροσερή και φρέσκια πινελιά σε όλο το look.

Τα μαλλιά δείχνουν super λαμπερά και ανάλαφρα, που ενδείκνυνται τόσο για τις απογευματινές όσο και για τις βραδινές εξόδους. Είναι ένα εύκολο χτένισμα που γίνεται σε χρόνο ρεκόρ και μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη ακόμα και τις bad hair days σου. Τι ημέρες, δηλαδή, που δεν έχεις προλάβεις να λουστείς.

Ωραία η αδιάβροχη mascara αλλά τι κάνεις αν δεν βγαίνει; 6 ντεμακιγιάζ που θα σε βοηθήσουν…

Το wet look είναι ένα από τα αγαπημένα hairstyles της Κατερίνας Καινούργιου. Η νεαρή παρουσιάστρια, επιλέγει συνεχώς τα πιο περίτεχνα και stylish χτενίσματα. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει επιλέξει το wet look για να ολοκληρώσει τα looks της στο πλατό της εκπομπής της, αλλά και στις δημόσιες εμφανίσεις της.

https://www.instagram.com/reel/C76K9Gnozjh/

Σήμερα, λοιπόν, η αγαπημένη παρουσιάστρια του τηλεοπτικού κοινού, εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής της με wet look. Πιο συγκεκριμένα, οι άκρες των μαλλιών της ήταν ελαφρώς wavy με χωρίστρα στο πλάι.

Όπως βλέπεις, το βρεγμένο εφέ ταιριάζει τέλεια σε κάθε μήκος μαλλιών ακόμα και σε πολύ μακριά μαλλιά.

Πώς θα πετύχεις το wet look της Κατερίνας Καινούργιου;

@katken85

Για αρχή, σε νωπά μαλλιά -αν δεν είναι λουσμένα τα μαλλιά σου, θα χρειαστεί να τα βρέξεις με χλιαρό νερό- τοποθέτησε αρκετή ποσότητα από το hair oil και χτένισέ προς την πλευρά που θες να είναι η χωρίστρα σου. Προσοχή! Τα μαλλιά θα απορροφήσουν γρήγορα το προϊόν, γι’ αυτό μην φοβηθείς να εφαρμόσεις αρκετή ποσότητα (μην ξεχνάς πως θέλουμε να φαίνονται συνεχώς βρεγμένα). Στη συνέχεια, τοποθέτησε στη ρίζα και στις άκρες λίγη ποσότητα αφρό και κλείδωσε στο τέλος με λίγη λακ.Είσαι έτοιμη!

Μην φεύγεις! Το παρακάτω TikTok θα σε βοηθήσει να ακολουθήσει ένα-ένα τα steps για να πετύχεις το wet χτένισμα της Κατερίνας Καινούργιου. Good luck queen!

Η Ελένη Βουλγαράκη έκανε το πιο girly half up χτένισμα -Όλα τα steps για να το πετύχεις



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό