16.6 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

Κατερίνα Καινούργιου: Η πρώτη φωτογραφία με τον έρωτά της Παναγιώτη Κουτσουμπή

Ειδήσεις Ελλάδα

Είναι ερωτευμένη και το φωνάζει όσο πιο δυνατά μπορεί γιατί ήταν κάτι που το ήθελε πάρα πολύ και εξέφραζε την ανάγκη της και δημόσια να αγαπήσει κάποιον δυνατά και να αγαπηθεί και από εκείνον.

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο 35χρονος επιχειρηματίας Παναγιώτης Κουτσουμπής είναι ένα από τα πιο hot ζευγάρια της showbiz και από τα πιο πολυσυζητημένα τώρα τελευταία.

Χθες το βράδυ η ίδια δημοσίευσε για πρώτη φορά στον προσωπικό της λογαριασμό στο ίνσταγκραμ την πρώτη τους κοινή φωτογραφία από τις διακοπές τους στην Πάρο και πιο συγκεκριμένα από την βραδινή τους έξοδο σε γνωστό εστιατόριο του νησιού.

Η Κατερίνα Καινούργιου με τον καινούργιο της σύντροφο / Instagram Stories

Η παρουσιάστρια μάλιστα τάγκαρε τον αγαπημένο της και έβαλε τρεις καρδούλες, ενώ οι followers βρήκαν ευκαιρία να σχολιάσουν το νέο ειδύλλιο.

Να θυμίσουμε ότι πριν από αυτό το ταξίδι, το ζευγάρι είχε ταξιδέψει και στο Παρίσι και εκείνη δεν δίστασε να σχολιάσει σε μια φωτογραφία που πόσταρε ο αγαπημένος της. «Μαζί σου είναι διαφορετικά».

Άτομα από το στενό της περιβάλον σχολιάζουν ότι η παρουσιάστρια είναι πολύ ήρεμη δίπλα του και μεγάλη ρόλο παίζει το γεγονός ότι έγιναν πρώτα φίλοι και μετά από καιρό η σχέση τους έγινε ερωτική.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό