15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κατερίνα Καινούργιου: Η απάντηση για τον Ουγγαρέζο που άναψε «φωτιές»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε σε ερώτηση ακολούθου της στο Instagram για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο κι έφερε στην επιφάνεια την κόντρα τους.

Είναι γνωστό πως η Κατερίνα Καινούργιου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τα τελευταία χρόνια δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις. Η παρουσιάστρια ήταν αυτή που πρώτη, τον Νοέμβριο του 2020, από τον αέρα της εκπομπής της είχε αποκαλύψει πως οι δυο τους δεν είχαν επικοινωνία.

«Να πω ότι δεν μιλάω τελευταία με τον Ουγγαρέζο και με έχει κάνει και unfollow… Τον πιάνουν τα ψυχολογικά του, αλλά δεν πειράζει, δεν έχουμε τσακωθεί. Για μένα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι το πιο αδικημένο πρόσωπο στον ΑΝΤ1», είχε αναφέρει τότε η Κατερίνα Καινούργιου.

Αργότερα, την άνοιξη του 2021, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε κάνει retweet με κάποια αρνητικά σχόλια για την εξωτερική εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου. Η παρουσιάστρια, τότε, είχε απαντήσει μέσω twitter. «Μ’ ενημερώνετε για τα retweet που κάνει ο Ουγγαρέζος θίγοντας για ακόμα μια φορά την εξωτερική μου εμφάνιση… Θλίβομαι κ τον λυπάμαι…τίποτα άλλο», είχε γράψει σχετικά σε ένα από τα μηνύματά της.

Σε άλλο μήνυμα, ανέφερε πως «Άκρως προσβλητικά για μια γυναίκα πόσο μάλλον να γίνονται από έναν άντρα και παρουσιαστή που βρίσκεται στην ίδια ζώνη με μένα…πόσο κρίμα».

Άκρως προσβλητικά για μια γυναίκα ποσο μάλλον να γίνονται από έναν άντρα …και «παρουσιαστή» που βρίσκεται στην ίδια ζώνη με μένα …ποσο κρίμα …

— Katerina Kenourgiou (@katrinken) April 10, 2021

Τώρα, η Κατερίνα Καινούργιου πραγματοποίησε ένα Q&A στον λογαριασμό της στο Instagram και ένας από τους διαδικτυακούς της φίλους τη ρώτησε «Ήσουν φίλη με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, γιατί δεν είστε πια;», με την παρουσιάστρια να απαντά «Ρώτα αυτόν καλύτερα… Όπως και να έχει, εγώ δεν κρατάω κακίες. Καλή καρδιά και να είναι καλά».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό