26.9 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Κατερίνα Γκαγκάκη: Δύσκολες ώρες, πέθανε ο πατέρας της [pic]

Ειδήσεις Ελλάδα

Κατερίνα Γκαγκάκη: Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή της.

Κατερίνα Γκαγκάκη:  Με μια ανάρτηση που ραγίζει καρδιές γνωστοποίησε η Κατερίνα Γκαγκάκη το βαρύ πένθος που περνάει. Η στενή συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα έχασε τον αγαπημένο της πατέρα στον οποίο είχε μεγάλη αδυναμία. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η ίδια μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Κατερίνα Γκαγκάκη δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται το κρεβάτι του πατέρα της πάνω στο οποίο καθόταν και τον περίμενε η γάτα του, στην οποία είχε εκείνος μεγάλη αδυναμία. Και έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας αυτή:

“Μην τον περιμένεις.

Δεν θα γυρίσει πια.

Αντίο Μπαμπά μου.”

Η Κατερίνα Γκαγκάκη είχε πολύ μεγάλη αδυναμία στους γονείς της και μάλιστα στο παρελθόν, όταν πριν από μερικά χρόνια έχασε την πολυαγαπημένη της μητέρα, είχε εκφραστεί δημόσια για την τεράστια αγάπη που είχε τόσο για εκείνη όσο και για τον πατέρα της. Πολύ πρόσφατα, η ίδια είχε αναφερθεί στην ηλικία του αγαπημένου της πατέρα αλλά και για την ανησυχία της για την πορεία της υγείας του:

«Παίρνω τηλέφωνο τον μπαμπά μου. Είναι σχεδόν 83. “Φοβάμαι του λέω.”

“Να μη φοβάσαι κοριτσάκι μου”, μου λέει, “εδώ είμαι εγώ. Όλα θα πάνε καλά”. Είμαι σχεδόν 48.» είχε γράψει στη λεζάντα μίας υπέροχης φωτογραφίας στην οποία απεικονίζεται η ίδια να κρατάει σφιχτά το χέρι του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό