31.9 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Κατερίνα Γερονικολού για τη μητρότητα: «Με έχει απασχολήσει, αγαπώ τα παιδιά»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Κατερίνα Γερονικολού μιλώντας στο περιοδικό HELLO!, αναφέρθηκε στους φόβους και τις επιθυμίες της, στο πώς βλέπει τον ρόλο του γονιού στην πραγματική ζωή, και ξετυλίγει προσωπικές της πτυχές

Αν βρεθείς αντιμέτωπη με το ψέμα στη ζωή σου, πώς αντιδράς;

Στην πραγματική ζωή το ψέμα μπορεί να καταστρέψει τα πάντα, γιατί πηγαίνει χέρι χέρι με τη διαταραχή της εμπιστοσύνης, που για μένα είναι ιερή, χτίζεται πολύ δύσκολα και γκρεμίζεται πολύ εύκολα.

Προσωπικά, δεν τα πάω καλά με το ψέμα. Μιλάω για τα σοβαρά ψέματα. Με τα αθώα, μικρούλια ψέματα, τα κατά συνθήκην, τα πάω καλά.Σε μια σχέση ζωής όμως, σε μια οικογενειακή σχέση, τα ψέματα δεν μπορούν να λειτουργήσουν ούτε να φέρουν την ευτυχία.Ειδικά τα μακρόχρονα μαρτυρούν ότι δεν υπάρχει σωστή βάση σε μια σχέση. Γενικά είμαι υπέρμαχος του καλύτερα μια σκληρή αλήθεια παρά ένα γλυκό ψέμα.

Στη σειρά κλήθηκες να υποδυθείς μια μητέρα. Είναι ένας ρόλος που σε έχει απασχολήσει με οποιονδήποτε τρόπο στη ζωή σου;

Φυσικά και με έχει απασχολήσει, γιατί υπάρχουν πολλά παιδιά στη ζωή μου. Έχω δύο βαφτιστήρια, την κόρη του Γιάννη, πολλά «τηλεοπτικά» παιδιά, με αρκετά από τα οποία συνεχίζω να έχω επαφή, και τα παιδιά των φίλων μου, που τα θεωρώ και αυτά οικογένειά μου. Τα αγαπώ τα παιδιά, όχι ως μητέρα, τουλάχιστον ακόμα, αλλά μέσα από άλλους συσχετισμούς.

Βρίσκεις χρόνο να φροντίσεις τον εαυτό σου ως γυναίκα;

Είναι δύσκολο, αλλά λόγω της έκθεσης μπροστά στην κάμερα πρέπει να βρίσκω χρόνο. Απλά, ενώ παλαιότερα θα χαιρόμουν τον χρόνο περιποίησης, τώρα είναι πια αγγαρεία. Πρέπει να φτιάξω τα νύχια μου, να κάνω αποτρίχωση, να κάνω καθαρισμό προσώπου… Είναι όλα «πρέπει», γιατί το να είσαι περιποιημένος και σωστός είναι και θέμα σεβασμού στη δουλειά.

Τη σχέση σου πώς τη φροντίζεις;

Νομίζω πως η κυρίαρχη φροντίδα σε μια σχέση είναι να αφιερώνεις χρόνο στον σύντροφό σου. Προσωπικό και ουσιαστικό χρόνο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό