20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κατεδαφίζεται ξενοδοχείο του Μέσι αξίας 30 εκ. ευρώ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η μικρή εύνοια της τύχης που τον έκανε πρόσφατα να κερδίσει την έβδομη Χρυσή Μπάλα στην καριέρα του, μάλλον δεν βοήθησε τον Λιονέλ Μέσι στην αγορά ακινήτων.

Απεναντίας: όπως προέκυψε, ένα πολυτελές ξενοδοχείο που αγόρασε ο Αργεντινός πρωταθλητής νότια της Βαρκελώνης μπορεί να χρειαστεί να κατεδαφιστεί, με εντολή δικαστικής απόφασης.

Το 2017, όταν ο «ψύλλος» έπαιζε στην Μπαρτσελόνα, είχε αποκτήσει το ξενοδοχείο Mim Sitges, όχι μακριά από την ιδιωτική του περιουσία, έναντι 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Εν αγνοία του, η εγκατάσταση φιλοξενίας, όπως αναφέρει η ηλεκτρονική εφημερίδα El Confidencial, το ρεπορτάζ της οποίας αναπαρήγαγαν επίσης οι Times και η Bild, κινδυνεύει να κατεδαφιστεί, επειδή το κτίριο παραβιάζει τους πολεοδομικούς κανονισμούς.

Εκτός τούτου, το ίδιο ρεπορτάζ επισημαίνει ότι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης γνώριζε τις παρατυπίες και την εντολή κατεδάφισης τη στιγμή της απόκτησης του ξενοδοχείου από τον Μέσι.

Η El Confidencial αναφέρει ότι ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν αρνήθηκε να σχολιάσει το θέμα.

Το ξενοδοχείο, τεσσάρων αστέρων με σπα και 77 δωμάτια, διαχειρίζεται ο όμιλος Majestic Hotel και βρίσκεται 50 μέτρα από την παραλία στο τουριστικό θέρετρο Sitges.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό