22.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Καταφθάνει στη θεατρική Πάτρα η Αντιγόνη Κουλουκάκου, πρεμιέρα με «Ντέστινυ» την Παρασκευή

Ειδήσεις Ελλάδα

Την πάντα γοητευτική Αντιγόνη Κουλουκάκου την θεωρούμε πλέον «δική μας» πρωταγωνίστρια.

Μετά την «Τρισεύγενη» στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, συνέδεσε και την προσωπική της ζωή με την πόλη μας, ενώ πρόσφατα απόλαυσε ανάμεσά μας το Πατρινό Καρναβάλι. Χαιρόμαστε λοιπόν πολύ που θα τη θαυμάσουμε ξανά στα μέρη μας επί σκηνής, από τα τέλη Μαρτίου και όλο τον Απρίλιο. Μην ξεχνάτε πως η παρουσία της πάντα μαγνητίζει- άλλωστε υπήρξε διεθνές μοντέλο- και πλέον έχει εξελιχθεί σε δημοφιλή tv star με το ρόλο της «Ιουλίας» στη σειρά «Η γη της ελιάς».

Συγκεκριμένα, αυτή την εβδομάδα, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή 24, 25, 26 Μαρτίου, θα κάνει πρεμιέρα με το σύγχρονο, κοινωνικό έργο του Ακη Δήμου «Nτέστινυ» στο θέατρο «Οροφως» της Οθωνος Αμαλίας 112. Σε σκηνοθεσία Γιάννη Σκουρλέτη παίζει μαζί με την συμπολίτισσα ηθοποιό Ελένη Καραμούζη αναδεικνύοντας ένα κείμενο γεμάτο αλήθειες.

Όπως ανέφερε στο thebest.gr: «Εμφανίζομαι για δεύτερη φορά στην Πάτρα που τόσο αγαπώ. Με την σκηνοθεσία του συγκλονιστικού Γιάννη Σκουρλέτη, θα παρουσιάσουμε ένα πολύ μοντέρνο και φρέσκο έργο για τη φιλία, τις χαμένες αγάπες, την απελπισία, την απόγνωση αλλά και την ελπίδα. Μιλάει στο σήμερα και διαθέτει διαλόγους τωρινούς. Οι δυο νεαρές γυναίκες μπορεί να ζουν σε ένα διαμέρισμα στα Εξάρχεια της Αθήνας ή στα Ψηλαλώνια της Πάτρας. Οσα λένε είναι γεμάτα αλήθεια. Θα δείτε μια παράσταση για το ανεκπλήρωτο, που είναι διπλής ανάγνωσης, μιλάει διαφορετικά στον καθένα. Θα παίζουμε τριήμερα μέχρι τον Απρίλιο και σχεδιάζουμε να μεταφερθεί το έργο στην Αθήνα το Μάιο».

Σύμφωνα με την ιστορία: Δυο φίλες μόνες, μια φθινοπωρινή νύχτα, σ’ ένα μπαλκόνι κάπου μέσα στην πόλη, περιμένουν και προσμένουν την άφιξη ενός άνδρα – πεπρωμένου με το όνομα Ντέστινυ. Όπως και στο ομώνυμο τραγούδι, μιλάνε για τον έρωτα που έρχεται, για τα όνειρα που έσβησαν και για αυτά που θα γεννηθούν. «Με τον καλύτερό σου έρωτα δεν ταξιδεύεις, κλειδώνεσαι σ’ ένα δωμάτιο κι οι τοίχοι είναι όλοι οι δρόμοι του κόσμου…» Το «Ντέστινυ» είναι ένα έργο για τον έρωτα και τη νεότητα που φεύγει, για τις μικρές και μεγάλες μας νίκες/ήττες μέσα στο χρόνο. Μια γλυκόπικρη κωμωδία για τις ματαιώσεις, τις ψευδαισθήσεις και τις απόπειρες να συμφιλιωθούμε με τη ζωή.

Ειδήσεις τώρα 

 Επανεκκίνηση στο σιδηρόδρομο με μειωμένα δρομολόγια τρένων- ΒΙΝΤΕΟ

Στα τυφλά τροχοδρομούν τα αεροσκάφη σε Ανδραβίδα, Άραξο, Ζάκυνθο και Κεφαλλονιά

25η Μαρτίου: Πώς θα γίνουν οι εορτασμοί στα σχολεία- Τι ισχύει για τις παρελάσεις

 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό