16.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Καταθέτει στο Ανηλίκων η 14χρονη για την υπόθεση μαστροπείας

Ειδήσεις Ελλάδα

Μία κοινωνική λειτουργός, ήταν η αιτία να ξετυλιχθεί το κουβάρι, της σεξουαλικής κακοποίησης και μαστροπείας σε βάρος 14χρονης, που φιλοξενείτο σε δομή ανηλίκων στη Νέα Σμύρνη.

Συγκεκριμένα, όταν η κοινωνική λειτουργός του ιδρύματος ενημερώθηκε ότι η ανήλικη είχε γνωρίσει και συναντούσεέναν άνδρα ήρθε σε συνεννόηση με την 16χρονη αδελφή της, η οποία επίσης μένει στην ίδια δομή. Οι δυο τους, έψαξαν  το κινητό της και έκλεισαν ραντεβού – παγίδα με τον 29χρονο για την περιοχή της Αγίας Μαρίνας. Εκεί  έγινε η  σύλληψη από άνδρες της Αστυνομίας.κακοπο

Παράλληλα, συνελήφθησαν και δύο Έλληνες 24 και 25 ετών που κατηγορούνται ότι συνευρέθηκαν με την ανήλικη, ενώ αναζητείται ακόμα ένα άτομο. Οι τρεις θα βρεθούν ενώπιον της 31ης ανακρίτριας το μεσημέρι της Παρασκευής 24/3 για να απολογηθούν.

Δ. Μιχαηλίδου: Aσφαλής η 14χρονη που έπεσε θύμα κυκλώματος μαστροπείας – Έρευνα σε εξέλιξη

Εντωμεταξύ, η 14χρονη, αυτήν την ώρα Καταθέτει στο Τμήμα Ανηλίκων

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν είχαν εκδοθεί αρκετές ανακοινώσεις από το “Χαμόγελο του Παιδιού” για να εντοπιστούν τα ίχνη της, καθώς έφευγε συνεχώς από το ίδρυμα και επέστρεφε μετά από μικρά χρονικά διαστήματα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό