24 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Καταδικάστηκε σε έναν χρόνο φυλάκιση οπαδός της Βιγιαρεάλ για ρατσιστική επίθεση στον Βινίσιους

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Βινίσιους της Ρεάλ Μαδρίτης, έχει πέσει θύμα ρατσισμού αρκετές φορές και οι Ισπανικές Αρχές ξεκίνησαν τις συλλήψεις για όσους διαπράξουν κάτι τέτοιο. Με την σειρά του το Δικαστήριο, του επέβαλλε ένα χρόνο ποινή φυλάκισης σε οπαδό της Βιγιαρεάλ για επίθεση στον Βραζιλιάνο σταρ, όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή της η «Βασίλισσα».

Αυτό, πρακτικά σημαίνει πως η La Liga πράττει πια αναλόγως σε τέτοια ζητήματα, κάτι που έχει ξανασυμβεί στον Βινίσιους σε μία αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Βαλένθια, όπου οπαδός των «νυχτερίδων» την σεζόν 2022/23, προκαλώντας μεγάλο «κύμα» υποστηρικτών προς εκείνον.

Θύμα ρατσισμού και ο Ούτσε της Χετάφε – Προκάλεσε ο πρόεδρος της ομάδας

Ο Νιγηριανός διεθνής της Χετάφε, όπως είπε ο ίδιος σε μέσο της Ισπανίας, έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης από φίλαθλο αντίπαλης ομάδας. Ωστόσο, απορία προκαλούν τα σχόλια του συλλόγου, Ανχέλ Τόρες, ο οποίος ανέφερε πως καλύτερα να μάθει την γλώσσα στην χώρα που αγωνίζεται και μετά να μιλήσει για ρατσισμό.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος της Χετάφε: «Θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός στο τι λέει. Όταν θα περάσει ένα και δύο χρόνια εδώ και θα μάθει ισπανικά, τότε μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Δεν θέλω να ρίξω την ευθύνη στο άτομο που του πήρε συνέντευξη, αυτό που πρέπει να κάνει για την ώρα είναι να μη μιλάει».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό