22.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Καταδίωξη Πέραμα: Στην εισαγγελία Πειραιά οδηγούνται οι συλληφθέντες 7 αστυνομικοί

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην εισαγγελία Πειραιά οδηγήθηκαν οι επτά αστυνομικοί που συνελήφθησαν καθώς σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο και συμμετείχαν στην αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα, που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 20χρονου οδηγού κλεμμένου αυτοκινήτου. Πρόκειται για έξι αστυφύλακες και έναν αξιωματικό (υπαστυνόμος). Όλοι τους υπηρετούν στην ομάδα ΔΙΑΣ Δυτικής Αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες η διαδικασία αυτή είναι η προβλεπόμενη σε κάθε περίπτωση που υπάρχει νεκρός από αστυνομικά πυρά.

Από τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, προκύπτει ότι οι περισσότεροι από τους επτά αστυνομικούς που ενεπλάκησαν στο αιματηρό περιστατικό έχουν πυροβολήσει. Η έρευνα διεξάγεται από το τμήμα δίωξης εγκλημάτων κατά ζωής, παρουσία εισαγγελέα.

Από την αρχική νεκροψία του ιατροδικαστή Πειραιά Ηλία Μπογιόκα, ο νεκρός φαίνεται πως έχει περισσότερα από ένα τραύματα από σφαίρες στο σώμα του. Ολοκληρωμένο συμπέρασμα για τον αριθμό των τραυμάτων και τα αίτια θανάτου του 20χρονου θα προκύψει από τη νεκροτομή που αναμένεται να γίνει τη Δευτέρα.

To view this please enable JavaScript, and consider upgrading to a web browser that
supports HTML5

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό